Kızım 2 hafta sonra yaşına girecek ama bir tuhaf hallere büründü birkaç gündür uyurken yeni yeni adetler çıkarıyor. Gece uyumak için uykuya gidiyoruz uyku eğitimi vermiştim rutinlerimizi yapıyoruz yatağa bırakır bırakmaz bir kriz bir ağlama yıkıyor ortalığı neyse sakinlestirip tekrar koyuyorum yatağına bende kendi yatağıma uzanıyorum görebileceği şekilde birden ayağa kalkıyor emziğini uzatıp sen em diye ağlıyor tamam diyorum alıyorum emziği bu sefer de memmeee diye ağlıyor Allah’ım delirme noktasına geldim abartısız 1 saat bu şekilde geçiyor sen em ben emeyim saçma sapan bir hale dönüştü. Gece de 5 kalkıyor son zamanlarda hadi onu dişi ağrıyor falan diye tolere ettim çok ağladığı içinde kıyamadım yatağıma getirdim bu sefer de babasıni ittiriyor ayağıyla gitsin diye meme emmedi 3 aylıkken bıraktı emmeyi mamayla geldik bu zamana kadar eli sürekli mememde emmeyecek ama oynayacak hiçte böyle yapmıyordu yani bir haller oldu çocuğa ama ne olduğunu bilmiyorum başına gelen var mı ne yapmam gerekiyor bilmiyorumm artık 🥴