Minikfarem Merhaba arkadaşlar oğlum 3 aylık sadece mama ile besleniyor ve çok kusuyor kaç CC mama vermem lazım acaba ben fazlamı veriyorum diye kusuyor
ayseozbek Minikfarem canım ya bizde öyleydik bebelac kıvam arttırıcı kullanmaya başladım mamaların içine çok faydasını gördüm kusmalarimiz azaldi
Ookaan Minikfarem benim oğlumda 3 aylık ve o da sürekli kusuyor 90 cc veriyorum mama ama azda versem kusuyor çokta versem kusuyor bi çözüm bulamadım kıvam arttırıcıdan bende almayı düşünüyorum
cepoykusu35 Minikfarem mamasını kusmaması için bebelac thickenner karıstırın içerisine çok faydasını gördüm şahsen emzirdikten sonra 25 cc suya yapıp veriyorum ,mama vermem gerektiğinde de mamaya bir kaşık koyuyorum kusmalar azaldı şükür
Minikfarem Zelnuray kuzum ikisini denedim yine kusuyor hipp kullanıyoruz acaba mamadan dolayı olabilirmi
Minikfarem ayseozbek biz hipp kullanıyoruz acaba hangisi o dediğiniz mama başka mamayla kullanılabilir mi
Guldas Reflüsü olabilir, doktora götürün. Kusma için ar mamalar var aptamil ar kusmaya iyi geliyor. Siz hangi mamayı veriyorsunuz?
Minikfarem Guldas canım getirdim doktorumuza bana midesine endoskopi yapılması lazım üniversite hastanesine git bizim reflü teşhisi koymaya yetkimiz yok dedi hipp kullaniyoruz
ayseozbek Minikfarem Evet kullanılıyor ben similac ile kullanıyorum. Benim bu dediğim mama değil kıvam arttırıcı, bebeğin kusmasini önleyerek kilo alımını sağlıyormuş iştah da açıyormuş. Eczanelerden alabilrisiniz
Minikfarem ayseozbek anlaadim canım cok sağol ne diyip alabilir acaba eczaneden hemen alıp kullanayim
endlesslove ayseozbek Bende butdan okuyup aldım kimden öğrendim hatırlamıyorum ama Allah razı olsun bebeğim artık kusmuyor🙏🏻 Hamdolsun
nagehanyorulmaz Reflüsü olabilir canım bir doktora git derim mama için de reflüyse reflü mamaları var kusma önleyen aptamil ar kullanabilirisin
Anneyim_1806 Benim bebeğimde 3ay 15gunlük canim . 150cc iciyor . Bazen 120 cc . Kusması yediği fazlalığı cıkarıyodur her bebekte olur ki bu zaten
ayseozbek endlesslove cok sevindim sizin adınıza 😊😊 kilo alimi nasıl oldu biz henüz bir haftadır kullanıyoruz
ahmetseliminannesi Minikfarem benm bebegm de 3 aylık sadece anne sütü alıyoruz ama hergun 4 5 kez kusuyor , doktora sorduğumda fazlasını kusuyor diyor hep
elmalikurabiye Emzirme ve mama yapiyorum. Emzirince sorun yok. Mama da kusuyor. Bence bu mamalara karsi genel bi durum. Ama asiri kusmasi varsa refludendir. 6.ayda geciyomus normalmis