Lykiavvv Kızlar merhaba. Kızım 7 ay 1 haftalık,kulağını delirmek istiyorum ama altın küpe alacak durumum yok. Acaba o ilk küpeyle dursa bir sıkıntı olur mu?
Oneydibe Lykiavvv bende deldirecektim ama kızım diş çıkarma döneminde kulaklarını cekistiriyordu oyuzden şimdi bütün dişlerinin cikmasini bekliyorum 😊 sizde böyle birşey yoksa size kalmış birşey 😊
Merve_ada71 Lykiavvv ay çok küçük ya yazık içim sizladi ya keşke yapmasanız çok küçük ne gerek var ki
Mavi1 Lykiavvv bence cocuk kendi istedigi zaman deldirmeli . Küçük yaşta acı çektirmeye gerek yok . Kulak gelişimini tamamlamamış daha o yüzden önermiyorlar siz bilirsiniz
Nsrn1 Lykiavvv kızım olursa inşallah ilerde bir gün ben deldirmeyi düşünmüyorum. Büyüdüğü zaman eğer isterse deldirebiliriz, kendi karar versin istiyorum.
Nsrn1 Lykiavvv o bir birey ve kendi kararlarını kendisi verebilecek yaşa geldiğinde vücuduyla ilgili kendisi karar versin isterim. Bu kadar basit.
Merve_ada71 Lykiavvv belki ilerde istemeyecek sizin gozunuze güzel görünsün diye yaptıracaksanız ama bı bayan yazmış dış dönemi kulak cekistirme fekan oluyor yada Allah esirgsin kulağından küpesi çıksa yutsa bı dönem gelecek evde yerde ne bulduysa ağzına aticak fark etmeye bilirsjniz bebekler öyle anlık hareket ediyorlar ki yani siz bilirsiniz ama en kötü olumsuzlugu düşünmek gerekir 😘
Berivan6161 Lykiavvv hiçbir sıkıntı olmaz. Ben 5 aylıkken deldirdim büyüyünce daha zor olur eli kulağına gider mikrop alır diye iyiki de öyle yapmışım. Hemencecik de iyileşmişti
Berivan6161 Lykiavvv evet hatta yurtdışında bazı doğum hastanelerinde isteyen ailelerin bebeklerinin kulağını hediye olarak deliyorlar internette görmüştüm. Tercih meselesi
S_x_w Lykiavvv ilk küpeyle durduramazsınız zaten delen yer söyleyecektir..15 gün sonra değiştirin demişlerdi bana.