Azra41 Berbat haldeyim gece kızım 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor sürekli emmek istiyor acayip gazlı gaz damlası kullanıyorum probiyotik ama yok bebem kaskati kesiliyor atak donemindeymisiz geçici sürecmis ama ne zaman geçer ki 😏😓😔
Sellyslly Azra41 Kimyon çayı veya anason çayı içiyormusunuz. Yedikleriniz çok gaz yapıyor olabilir. Bu aylarda gaz sorunu her bebekte oluyor en azından bu şekilde en aza indirmeye çalısırsınız. Birde bisiklet haraketi çok rahatlatıyor bebekleri
gocebebirbayan Azra41 metsil kullanıyorum ben bebeğime 2 ay 19 günlük oğlum da. Çok iyi geliyor. Akşam yatmadan veriyorum
Azra41 Sellyslly kimyon çayi içmiyorum ama kimyonu yemeklerde kullanıyorum ve gerçekten çok dikkat ediyorum yediklerime gaz yapan şeyleri asla yemem mesela ama bebem berbat 😏
Azra41 gocebebirbayan bizde maflor kullanıyoruz çok iyiy geliyor ama dün mevludumuz vardı biraz hişiri çıktı kızımın mahvoldu 🥺
Azra41 gocebebirbayan ya maflor bitti başka almıştık üretimden kaldırıldı dedi doktora gittik doktorumuz dedi çok gazlı dedim başka kullanıyorum kullanma dedi ama ciddi anlamda maflor çok iyi geliyo kızıma acayip rahatlıyor hem pitlatiyor hemde kakassini da çok gusel yapıyor 🥰 dün kalabalikta çok yoruldu …