Busra2326 Kafayı yiycem anneler 13 aylık kızım geceleri kalkıp oynamak istiyor çığlık atıyor uyku saatinde gece 1 lere kadar yatıramıyoruz nasıl düzene sokucam nasıl düzen olmalı kaçta kalkmalı kaç uyku yapmalı bir yerlerde hata mı yapıyorum anlamıyorum kiiii
Hale3400 Busra2326 daha önceleri kızınız gece uykusundan uyandığında kalkıp oyun oynadınız mı hiç eğer ki oynadıysanız çocuklar bunu tekrar tekrar istiyor tekrar o saatte uyanıp aynı ilgiyi istiyorlar
KaganinAnnesi26 Busra2326 yaşına girdikten sonra bir dönem bunu yapıyor sonra düzeliyor sabret biraz eski haline geri döner
Sebusebu Busra2326 benim kızım 12 aylık. Sabah en geç 8 bucukta kaldırıyorum. 10 bucukta ilk uykusunu yapıyor 1 bucuk saat. 2. Uykusunu ise 15.30 gibi yapıyor yaklasık 40 dk. 16.30 dan sonra gözünü kapatmasına izin vermiyorum. Gece uykusu da 10-10 bucuk arası uyuyor. Meme emmiyor gece beslenmesini kestim. Kakası gelmediği sürece yaklasık 10 saat kesintisiz uyuyor bu sekilde. Deneyerek böyle alıştırdık
Busra2326 Hale3400 hayır aksine bunu yeğenimden bildiğim hiç hiç yapmadım 2 saat uyutmaya calıstım ben uyutmaya calısırken o bana böö cee ee yapıyor falan
Busra2326 NukleerBaslikliKizz 9 da kalkıyoruz gündüz 1 uyku yapıyoruz 1 ya da 2 saat bir daha geceye kadar uyumuyor