Geceist Kızlar lcw İnternet sitesinde 200-250 tl olan bebek kıyafetleri bu gün mağazaya gittim 150-170 tl civari kod olayı bahane fiyatları şişirip kodla indirimli alınmış gibi gösteriyorlar 🙄🙄
menek16 Geceist sepetimdeki ürünlere kinle baktım şuan magazalara pek girmemeye çalışıyorum kalabalıktan dolayı 🤦🏼♀️ yarın bi gideyim madem🫣
salakmisincemilee Geceist oyle zaten bugun esime mont baktik magaza da 850 lira online da 1200 liraydi yani 250 lira olan kodu bile kullansam magazadakinden daha pahaliya denk geliyor bi de hep defolu gibi urunleri gonderiyolar sinir oluyorum
Aliveannesiiii Geceist kesinlikle öyle daha yeni yiğenime arkadaşı sweet hediye almış o da bakmış sitede 160 tl başka bir sweetle değiştirmeye gitti yakışmadığı için bakmış mağazada sweet 60tl. Aynısını dedim sitede fiyatları şişiriyorlar.
Geceist Alygkc ben iade ettim outlet ürün hepsi zaten çoğu yok mağazada değişim yapamıyorsun kolay kolay
Geceist menek16 bencede gidin İnternet sitesi şişirme fiyat outlet ürünler zaten sitedeki değişim yapınca çoğu yok diyorlar ben aldıklarımı iade ettim
kuzey-21 Geceist her ürün için değil bu. Bende mağazada daha pahalı olup site de daha uyguna hatta çekle daha uyguna aldığım oldu. Site de pahalı mağaza da daha uyguna aldığım ürünler de oldu.
Minigimm1 Geceist bu hepsi için geçerli değildir ya ben kızıma bir etekle kazak alacaktım indirim kodum da vardı ama yaşını bulamadığım için mağazadan aldık aynı fiyata, online alabilsem daha uyguna geliyordu kodla
Birdunyabircennetannesi Geceist Uyku tulumu aldım oğluma ve o hileyi o zaman öğrendim. İlk mağazada baktım 200 250 civarıydı. Arkadaşım sitede kod var indirim ordan al dedi. Ne göreyim sitede 300 350 kusur. Yalan dolan işler yapiyorlar milleti kandırıyorlar !