helinozdemr Bebeğim 6 ay 17 günlük sağlık ocağı kontrolünde ölçümlerde boyu biraz uzun çıktı hemsiremiz doktora göstermemizi tavsiye etti ama ben de eşimde uzunuz yani genetikten gelen bişey olabilir mi bunun için hastaneye gidilir mi sizce?
Alygkc helinozdemr kaç cm merak ettim siz uzunmuşsunuz ne sorun olcak ya bence gerek yok ama siz bilirsiniz içiniz rahat etsin gidin yine de
busrasimay___ helinozdemr gayet normal diye biliyorum benim kızımda 5 buçuk aylık 68 cm biz de uzunluk genetik. İlk defa duydum ve şaşırdım ama içiniz rahat etmeyecekse gidin derim.
helinozdemr busrasimay___ bende ilk defa duydum açıkçası tedirgin etti beni içimi rahatlattı buradaki yanıtlar ☺️
Hemsire_annee Alerjiyi bile genetik yatkınlığa bağlıyorlar da anne babanın uzun olup da bebeğin uzun olmasını mı anormal buluyorlar maşallah demek lazım bir anormallik aramamak lazım bence
Seyturak helinozdemr ne alaka ya boy genetiktir bu 1, boyuda anormal değil zaten Buda 2. Yani bazen saçmalanıyor. Hamileyken ultrasonda bile dr uzun bebek diyor yanı. Takılmayın hiç
Linaypel helinozdemr birincisi genetik zaten sizde uzunsunuz ailecek bu normal bir durum. İkincisi bizim her ay boy uzaması kilonun önündeydi şimdide öyle boyumuz uzun olduğu için zayıf duruyoruz kafama takılıyordu doktor gelişimde boy uzaması kemik yapısı kilodan daha önemli daha iyidir demişti.