Cren Kızlar 1 aylık bebekleriniz kaç kilo ve kaç kilo olmalı özellikle erkek bebeği olan anneler ve sadece anne sütü ile besleyenler yazabilirler mi 😊
Ema Cren mamayla beslenenler bebek değil mi neden yazmıyorlar ayrıca her bebek farklıdır şu kıyaslamalardan vazgeçin artık 1. Ay kontrolünde doktorunuz kilosu iyi demişse iyidir
Gulfem_1605 Cren canim bana doktorum ilk ay her hafta 200 gram almasi lazim demisti. Benim kizimda cok fazla aldigi icin mamayi biraktirmisti. daha 2 haftalikti. 1 aylikken dogum kilosunun tam 1 kilo üzerindeydi.
Cren Ema mamayla beslenenler neden bebek olmasın nekadar seviyorsunuz kaosu.. çünkü ben kendi bebeğim için soruyorum ve benim bebeğim mama yemiyor oyüzden onu yazdım
Cren Gulfem_1605 bizim daha tam 1 kg olmamış hemşiremizde birazdaha uzun emsin dah iyi olması lazım doktorumuzda geçen hafta herşey çok güzel demişti arada kaldık
Gulfem_1605 Cren evet benim kizim cok agliyodu kirki cikana kadar hep emdi. Nekadar emzirirsin okadar coğalir sütün. Rabbim sağlik sihhat versin. kilosu boyu hersey zamanla olur keske büyümeseydi dersin 🥰 biz 5 aylik olduk ama her gecen günü özlüyorum
Cren Gulfem_1605maşallah canım sağlıkla büyüsün 😊 emmesi falan çok iyi doğdu saaten beri emiyor zaten çok şükür sütüm fazlasıyla var bu zamana kadarda hep iyi dedi doktorumuz ama dün hemşire daha iyi olabilir deyince birazcık huzursuz oldum