Sinoom Bebeğim bazen çok derin uyuyor dokunsam da öpsem de uyanmıyor hatta korkudan sallıyorum uyanması İçin bunu çok yapmasa da yapıyor, bu derin uykusu beni korkutuyor normal de hemen uyunan bebek değil sese alışık . Annelerim sizin de bebeğiniz derin uyur mu ?
Cocolingo Sinoom uyurdu, 6. aya kadar akşam yatar sabaha kadar mışıl mışıl uyurdu, ne zaman kovit olduk diş dönemi, emekleme derken 10 buçuk aylığız ne zaman uyanacak diye başında bekliyorum şuan, gecede 5-6 kez garanti uyanıyor
Sinoom Mehtaphalil sıkıntı değil bu korku çünkü çok ağır bir uyku bebeğime bir şey oldu mu paniği … Bebeğim her zaman uyuyan bir bebek değil gözlerim altı mor geziyorum o sıkıntı her anne de var ama demek istediğim çok başka
Sinoom Cocolingo normal uyuma değil de uyuduğu zaman bağırsam da uyanmıyor sert bir sallamam gerekiyor
Mehtaphalil Sinoom haklısın tabi annelik başka benim bebeğim çok uyumaz 1 saatı geçse niye bu kadar uyudu diye gidip bende nefesine bakıyorum
Cocolingo Sinoom mesela benim bebeğim bazen uyumaz diş ağrısından kırgınlıktan vs sonra bi uyur kolay kolay uyanmaz akşam 5 gibi yatar ertesi gün 8-9 gibi uyanır uyandırmak isterim uyanmaz uykuya dönmek ister, öyle bir şey olabilirmi
Sinoom Cocolingo uzun süreli uyumuyor mesela uyudu 5 dakika sonra derin bir uykuda ne yapsam uyanmaz çok tuhaf
Sinoom Nisakusum sallamaya devam et , sen yazdığımı iyi oku önce uykusundan dolayı yazmadım bu durumu korktuğumu söylüyorum farkında mısın ?
Nisakusum Sinoom ne atarlaniyon bişey mi dedik Allah Allah ya. Bende bebekken oyleymisim annem öldüm sanıp gelip nefesimi dinlemiş. Bnce bişey yoktur hiç yapmadığı biseyse yeni yapıyorsa götür bı uzman görsun