Nisanur69_ Kızlar bir tane krem varmış bikini bölgesine sürüyormuşsun ağda yapınca acı sızı hissedmiyormuşsun nedir bu krem kullananınız varmı.. Çok lazım
elifsrbs Nisanur69_ emla krem uyuşturucu etkili ama gereksiz bence eczanede küçük tüp halinde satılıyor
elifsrbs Nisanur69_ emla krem uyuşturucu etkili ama gereksiz bence eczanede küçük tüp halinde satılıyor
elifsrbs Nisanur69_ emla krem eczanede satılıyor özel uyuşturucu etkili doktor reçete etmiyor küçük tüpler halinde bence gereksiz
elifsrbs Nisanur69_ emla krem eczanede satılıyor özel uyuşturucu etkili doktor reçete etmiyor küçük tüpler halinde bence gereksiz
Nisanur69_ Eliftubas elifsrbs sabirsizbebek15 niye işe yaramıyor.. Ben ağdadan korkuyorum.. Diyorum kii. Canım yanmasın.. Sadece orada hassasım
sabirsizbebek15 Nisanur69_ anestol da kullanabilisin. Daha uygun. Yine hissediyorsun ama azaltıyor acıyı
elifsrbs Nisanur69_ işe o an için yarıyor ama sağlık açısından devamlı kullanımı iyi değil ve çok pahalı bi krem onun yerine epilasyona gitmek daha mantıklı 😉