Atlas3meltemm Uyku tulumu almak istiyorum ama ne alacağım bilmiyorum kaç tog hangi marka olması gerekiyor bi bilgim yok içine ne giydirmem gerek falan oda sıcaklığı 23 25 arası oluyor öneriniz var mı
edsn1 Atlas3meltemm bizim evimiz de o derecede oluyor 5-6tane uyku tulumu kullandım hepsi LCW 1.7 tog içine zıbın ve bir kısa kollu tişört giydirip uyutuyorum gayet iyi bu sene denemek için bir de 2.5 tog aldım sadece zıbınla bile terledi çocuk bunaldı resmen
Asilllll Ben lcw kullanıyorum bebeğime orada tog değerlerinin nasıl kullanılması gerektiğini ayrıntılı bir şekilde yazmışlar oradan bakıp seçebilirsiniz
Ciisemmm 1 veya 1.6 tog kullanabilirsin benim kızımın 1.6 tog lcw den aldık gayet memnunum oda 24 25 i geçmiyo kolsuz pamuk zıbın giydiriyorum oda 22 civarı olduğu zaman mevsim geçişlerinde pamuk pijama giydiriyorum hangisini alırsan al büyük al 😊
Atlas3meltemm edsn1 2.5 olan 16 derecede kullanılır diye duymuştum galiba o derecede de uyunulmaz ki zaten
Atlas3meltemm edsn1 uykusunda bi farklılık var mı peki ben üstünü örtünce sevmiyor 5 aylık oğlum geceleri 1 saat uyuyup uyanıyor hep örtmeyince uyuyor biraz daha fazla sürüyor uykusu
edsn1 Atlas3meltemm üzerini açıp üşümediği için sürekli gerekli sıcaklıkta olduğu için mis gibi uyuyor diğer türlü zaten üzerini örttürmediği için giydirmezsem gece üstünü açınca hasta oluyor hemen