Nezzz_ Arkadaşlar bu akşam tv miz patlamıştı evimizin eşyaların kaskosu var sorum şu sigorta bunu karşılarmı ???
sevimlienerji Nezzz_ merhaba geçmiş olsun öncelikle sigortacıyim patlama sebebi ne TV nin ona göre cevap vereyim size
Nezzz_ sevimlienerji Çok teşekkür ederim 🌸kendiliğinden oldu izlerken arkasından ateş çıktı tamamen ekran gitti
Bicirik59 Nezzz_ sigortanın karsilayacagi bisey yok ki o zaman canım eve zarar gelseydi sigortacilar gelirdi masrafı olcer biçer yol.cizerlerdi
Nezzz_ sevimlienerji Eşyalarında kaskosu var yaaa gercektenmı çok tesekkur ederim içime su serptiniz🌸🌸
sevimlienerji Bicirik59 😊 şöyle anlatayım zaten bu Sigorta evdeki eşyalar içinde yani elektronik eşya mobilya bütün eşyalar için
sevimlienerji Yaptırdıginiz yer ile iletişime geçin sizden garanti belgesi isterler onu ve TV alıp götürüp tamirini yaparlar
Nezzz_ sevimlienerji yalnız garantı suremız bitti hani ıkı yıldı karsılarmı yınede belgenın gecerlıgı yok yani
sevimlienerji Nezzz_ tabi siz yine aksi bir durum olursa yazın yardımcı olurum 8 senedir bu işi yapıyorum
Bicirik59 sevimlienerji biliyorum ama şimdi TV patladı diye de bisey yapacaklarını sanmıyorum ama sigortacıyı ara sor
sevimlienerji Nezzz_ Garanti bitsin önemli değil. eşya yaşı önemli olan yoksa garanti olsa garantiden değiştirip sigortaya gerek duymazsınız O yüzden her zaman beyaz eşyada yaş önemlidir