Moana Bebeğim 7 buçuk aylık. 6 gündür ateşi var. Üç gündür de gece titreyerek kaldırıyoruz sabaha kadar nöbet tutuyoruz. Terleterek ateşi atabilir mi bebeğim. Ayağımın altına zeytinyağı ve sarımsak sürerek? Veya önereceğiniz başka bı yöntem var mi
Yildiz52 Moana Terleyerek atar ama bizim bildiğimiz gibi değil ateşli çocuğun üstü ortulmez daha çok ateşi çıkar başka terletmek doktorun verdiği bir iğne var ben vurdurmadim ağızdan verdim onu içince kendi kendine terliyip ateşi geçiyordu ancak öyle olur yani
blself33 Moana bende çoğu kişiden duydugum kadarıyla udi hindi yağı sabah akşam bir çay kaşığı ateşe birebir. Bizde denedik fayda gördük elhamdülillah tavsiye ederim.
GizemNilo 6 gündür ateş çok fazla değil mi? Doktora götür dünüz mü? Çok salgın var ve başlangıcı ateşle oluyor
GizemNilo Moana Peki ateşi kaç dereceye çıkıyor acaba diş ateşi mi diye düşündüm.Kızımın diş çıkardığında tam 38 oluyor ve kafası özellikle ama kısa süreli tabi.En iyisi ılık bez koltuk altı ayaklar.Terletme bebek için tehlikeli olabilir