Barismehtap Kızlar merhaba, oğlum bugün 1ay 19 günlük, tabi bilmiyorum bu bir sorun mu ama aşırı derecede hareketli bi bebek, mesela emerken zor zaptediyorum,kalçasını kaldırıp kucağımdan aşağı bırakmaya çalışıyor,altını değiştirirken ayaklarıyla kendini ittirerek yukarı kayıyor , bacaklarıyla sürekli pedal çevirir gibi yapıyor,elleri sürekli hareket halinde,kendine vuruyor kollarını savururken falan , uykusunda bile çok az sabit kalıyor,sürekli hareket edip kendini uyandırıyor. Hiperaktivite bozukluğu bu aylarda başlıyor mu bilmiyorum,genel olarak huysuz , ağlayan bi bebek değil ,uykuları biçok bebeğe göre iyi sayılır,ama sürekli kucağımda ve göğsümde durmak istiyor. Bebekken böyle ise büyüyünce nasıl olacak korkuyorum bazen, sizlerde benzer durumlar oldu mu, sakinleşir mi büyüdükten sonra ?
deletedmom4842 Barismehtap Canım benim oğlumda ilk aydan beri hareketli ama hareketli olması daha iyi bence
Zuzu35 Vallaha benim oğlumu anlatmışın sanki 😁 aynı aynı 1 ay 14 günlüğüz bizde normal herhalde böyle olmaları
Barismehtap [bilinmeyen] bazen de diyorum uyuşuk,tembel bi bebek olsa daha mı iyi olacaktı,böyle iyi 😅