Tomunjerrysii Ftmkzy Vodafone yanımda uygulamasının alışveriş bölümünde var 1 numara bir oraya bakın isterseniz ben hep ordan alış veriş yapıyorum çokta memnunum
Sibellettoooo 1_anne 1 tane fakat ben onu 4 ay önce açmıştım. Açılınca kullanılması gerekiyormuş sanırım. O yüzden boşverin bendekini. Eger ki tarihi geçmeseydi 40-50 ye verirdim
Ohasturk Ftmkzy merhabalar elimde skt si 2024 olan 2 adet 350 gr 1 adette 800 gr lık mevcut isterseniz görselleri mevcut ulaştırabilirim size
mucizevar Ftmkzy elimde 1 adet 400 gr var.içinde 2 tane olan 800lük kutudan kalma.bize iy gelmedıgı için aptamil kullanıyorum. İsterseniz 50 tl ye verebilirim
Basaktrk Ftmkzy getir uygulamasından bak canım cinnet geçirdim ebebekte hiçbiryerde bulamadım muhtemelen zamdan kaynaklı getirden alıyorum indirimde oluyor
Minikoalmira Bende bulmakta çok güçlük çekiyorum sadece Migros’ta bulabiliyorum e bebekte eczanelerde hiç 1 numarası kalmamış.Bütçemi ayarlayıp stok yapmayı düşünüyorum.Bir keresinde bebeğim 2 gün aç kalmıştı resmen