Ezkrkctkr Sizin 4. Ay atağınız kaçıncı haftada başladı ? Biz 17. haftadayız şuan, atakmı bilemedim, 2 haftadır akşam 19:30 gibi huzursuzluk başlıyor, odaya götürüyorum emzirip uyutmak için, uyuması 21:30u buluyor.
MerveST Ezkrkctkr bebeğim 20.haftanin içinde şu an 2 haftadır sürekli huzursuz, ağlıyor, derin uykuya geçemiyor bir türlü. Birde gazlı bir çocuk uykusuzluk üstüne gaz da eklenince gece 15 20 dakikada bir uyanıyoruz sabaha kadar. Eğer bu ataksa umarım çabuk geçer 🙏
2E1M Ezkrkctkr biz 4. Ay atagi falan yasamadik. 4. Aya kadar hersey o kadar guzel gidiyordu ta ki 5. Aya kadar. Her ne olduysa 5. Aydan itibaren basladi🤦🏻♀️ huysuzluk, sebebsiz aglamalar, bitmeyen miy miylar, istahsizlik
black00 Ezkrkctkr bizde atağın ilk haftasında görünüyoruz şuan bizde de bi sıkıntı yok umarım teğet geçer😂😂
Ebrucekin Ezkrkctkr o atak bizdede soyle 3ayliz biraz erken basladi atsklar galiba çünkü aksammolica uyumuyo uyutmam 1.30 2 yi buluyor birazda gazli bebeyiz ya ondan diye düşünüyorum
Ezkrkctkr Yani bildiğim kadarı ile 20. haftada bitiyor atak, ama 4.aydan itibaren uyku gerilemeside başlıyor, “uyku regresyonuda” deniyor, tıpkı sizin anlattığınız gibi. 4. ay uyku gerilemesi en zoruymuş 6 haftaya kadar sürebiliyormuş birde.
MerveST Ezkrkctkr uykumuz 3.ayin sonuna doğru tam düzene giriyordu ki bu gerilemeler başladı. Bu haftalar ortalama sayılar. Bazı bebeklerde 6.aya kadar devam ediyor yazıyor. Biz bitmeden bitse bari bu ataklar
Ezkrkctkr MerveST Ney 4 ay atağımı 6. ayına kadar sürebiliyormuş !? 🫨 ben girdikmi girmedikmi onuda tam anlamış değilim ama 🤷🏻♀️ Vallahi birkaç kişi daha tecrübelerini yazsın diye bekliyorum ama… Yoksa başlığı değiştireceğim “Eşim görümceme düğünümüzde takılan altınları borç vericekmiş 😤” diye 😁🤦🏻♀️
Bse Atak hesaplama yazın google amcaya atağın hangi günündesiniz öğrenebilirsiniz,bizde ataktayız hepimize kolay gelsin 🙏🏻
Ezkrkctkr Zaten “Harika Haftalar” uygulamasını kullanıyorum, görünene göre yarılamışız atağı. Ama işte burada okuduklarıma dayanarak daha kötü bekliyordum o yüzden emin olamadım yada benim tahammül seviyem yüksek 😅🤷🏻♀️
Matildanil MerveST ağlanacak halime ben de gülüyorum artık 😀 Bebişlerinde elinde değil dünyadan bi haberler sabır diyorum artık