Esra25eylul İnanmayacaksiniz ama uygulamam acik degilken bile happy kidsin reklamlari cikiyor bi tane olsa neyse diyecem biri bitiyor onu kapatiyorum baska bir reklam onu kapatiyorim baska bi reklam yani abarttiniz artik
Fkulcu94 Esra25eylul evet bende sinir olmaya başladım asla bitmiyor ya bide kapatmaya basıyorum basamiyorum elli kere Google play açılıyor
Yagmuurr Esra25eylul Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
Esra25eylul Fkulcu94 benim telefonum agir oldugu icin oyle oluyor saniyordum megerse telefonumda sorun yokmus
Sonnefes Yagmuurr neden hep aynı yorumu yapıyorsunuz hata var işte bes belli kaç kişi aynı postu açtı çözüm bulunsun bence artık
Esra25eylul Esra25eylul reklamlar guzunden uygulamami siliyorum bebegim uyuyorken birden reklam yuzunden korkup uyaniyor. Ama insaAllah duzeltirsiniz diger arkadaslar icin yoksa silecek olan cogu kisi var
Yagmuurr Esra25eylul AlyAysima aslidbd Sonnefes Polannem Dönüş için teşekkürler ileteceğimden şüpheniz olmasın🌸🙏🏻
mavigiller Esra25eylul evet ya bu benimde başıma geldi bebeğim uyuyorken gireyim diyorum kapatma yerine bastıkça tekrarlıyor delirmiş gibi uygulamaya girme hevesi kalmıyor bazen telin sesini kısıp öyle giriyorum bazen
Suradevelioglu Esra25eylul gerçekten öyle ya, bende çok sinir oluyorum bu duruma . Bir de kapatnakda zahmetli bazen çıldırıyorum kapaticam diye .. kapatamayınca uygulamayı kapatıp yeniden açıyorum napayım
Aysunnn65 Esra25eylul aynen valla bı post açıcaktim üç reklam üst üste verdi ne yazcağimi unuttum post açamadım 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
PrensesZeynep Esra25eylul o kadar çok reklam çikiyoki uugulamayi silesim geliyo girmek istemiyorum artik
ssari1903 Esra25eylul birine bir şey yazıyorum reklam çıkıyor reklamı beklememek için uygulamayı kapatıyorum ne yazıyorum ne de bi daha giriyorum yani iyice can sıkmaya başladı ycuz uygulamalar gibi her yer reklam