Aysemkizim Ilgazbebek Bir soru sorabilir miyim Eşim ve ben usta öğreticiyiz 200bin nakit vererek başvurmak istiyoruz ama cikarmi bilmiyoruz bi bilgsi olan varsda yazabilir Kayinbabanin evinde oturuyoruz bizim gırtlağımiza cokuyorlar cikin diye 7 aylik kizim var ve ne yapacağımızı bilmiyoruz bana bi bilgi verirmisiniz lütfen
Ilgazbebek Aysemkizim resmi gelirniz varsa yani sigortalı bir işiniz ve kkb notunuz çok kötü değilse çıkar tabiki
witcher Elizinannesi01 çok duydum bunu ya ama anlamadıgım mütahit nasıl verdirmiyor ki? Bankalarla iş birliği içerisinde o zaman bi yolsuzluk var yani burada devletin buna bi çözüm bulması lazım mütahit vergi kaçıracak diye ben ev alamıyorum şu işe bak
Elizinannesi01 witcher o kısmı bende bilmiyorum inanın daha uygulama kısmına geçmedik gerçekten bankadan ekspertiz gelip mi fiyat biçiyor nasıl oluyot bilmiyorum ama kimle konuşsam aynı sağ olsun herşeyi fırsata çevirenlerle dolu ortalık alsınlar kendileri otursunlar. U durumda kim alabilecekse ev
Elizinannesi01 witcher  witcher 
Taze_aannee Zynpmom Eminevim’i ben tavsiye etmem si Zynpmom Eminevim’e bence hiç bulaşmayın paramız pul oldu hala daire çıkmadı. Biz girdiğimizde 400.000 e sıfır daire vardı şimdi 30 senelik 1+1 o fiyata. Enflasyonla birlikte mantığını yitirdi malesef
witcher Taze_aannee Evet benim bi arkadasımda aynı sekilde oldu erken çıkarsa iyi oluyor ama kız çok bekledi sonra baktı ev fiyatları yükseliyor çıktı krediyle ev aldı katılım ücreti yandı sadece ödediği taksitleri verdiler. Ama şuan hiç pişman değil 180 bine aldı evi şuan evler 2milyon oldu
Taze_aannee witcher erken çıkmış farkedip biz 2 yıldır bekliyoruz. Para iadesini hemen yapmadıkları için bir Ümit bekliyoruz.
Sontvbukucu Zynpmom o zaman onlarda dahil demek ki. Ya bu projenin bos bir balon oldugu belli. Zaten o fiyata ev bulsanız bile müteahhitler vergi kaçırdığı için evin değerini düşük gösteriyor. Bu durumda da sizin 1 milyon nakit vermeniz gerekiyor. E benim 1 milyonum olsa 50 kere ev alirdim zaten.
Zynpmom MelindaMelisa merhaba nereden duydunuz acaba 0.79 u? İns bize uyar ya ikametgah şartı olmaz 2. El de umarim
Zynpmom MelindaMelisa teşekkür ederim çok iyi olur cunku bu kampanyadan yararlanamiyiruz 1 yıl ikametgah şartından dolayı. Memleketten almak istiyoruz . Artık 2. Ev konut kampanyasında gözümüz
MelindaMelisa Elizinannesi01 Ben onu sordurdum ya öyle değilmiş.Eksper geliyormuş ve eksper faturaya göre değil muhitteki evlerin fiyatına göre değer biçiyormuş.Her bankanın eksper görüşü farklı.Biz 2 sene önce 0.64 e düştüğündede onu araştırmıştık hatta baktığımız bir evin sahibi tapuda çalışıyordu.Onada sormuştuk öyle olmuyor dedi.Tapuda civar evlerin fiyatları var eksperde ona göre vermek zorunda kalkıpta 500 binlik ev var çevresinde o eve 200 bin fiyat biçemez demişti.Ama bende araştırıyorum daha net bilgi alırsam dönüş yaparım size.
MelindaMelisa Sontvbukucu Farklı bir ilden bakın sizde.Biz şimdi araştırıcaz eşimle sırf ev sahibi olabilmek için saçma sapan bi yerden bile alabilirim yeterki evim var diyebilirim.Bir yerden başlamak lazım yoksa hiç bi zaman ev sahibi olamacaz bu şartlarda.
Sontvbukucu MelindaMelisa bizim şansımız yok bacım sizin için hayırlısı olsun :) ama ikametgah şartı var onu nasil halledeceksiniz?
_Gamze_ Nurumm12 hayır, aynı şuanki gibi bir kredi kampanyası olmuştu 0.99 o zaman kullandık. Haziran 2022 de
Sedaliz Zynpmom su ucretsiz izin mevzusunu ben de merak ediyorum , neticede iki sene çalışmıyor olucam , hane gelirine dahilmiyim acaba
MelindaMelisa Ilgazbebek Peki bu dairelerin fiyatlarını ekspertiz mütahaitin faturasına göre mi yoksa muhitteki evlere göreni veryor
Ilgazbebek Strongmom7 bankalarda şuan faiz oranları çok yüksek 1.60 civarı ortalama bu devletin sunduğu çok iyi bir fırsat
Ilgazbebek bahtsizbedevii_ yüze on peşinat istiyor devlet siz bu kampnaya başlar başlamaz hatta şimdiden bir kredi çekin 200000 civarı çnkü farklı masraflarda çıkar tapu vs bi kenarda dursun altına bağlayın olmadı hemen kapatırsınız çok zararrınız olmaz