bugün ilk defa emzik verdim iki ay on günlük bebeğim, avent soothie aldım daha önce damaklı nuk emziği tutmamisti bunu hemen tuttu ve uykusu bölük oluyo diye çıkarmadım uyurken. Çünkü sürekli uyaniyo ve emerek uyuydu o da kısa emdiginden laktozlu on sütü emiyodu süt alerjisi var zaten kötü etkiliyor bunu diye artık pes ettim aldım ve gerçekten de gündüz 40dkdan fazla uyuduğu nadir gunlerden biri oldu. Emzirmek için göğsümu tuttugumda ağzına alıp çıkarıp tekrarladı bunu. gazı olduğunda memeyle kavga eder emmekten de vazgecmez aynen öyle yaptı. Sonra emziği verdim sakinledi. Tekrar memeyi denedim aynı sekilde sütü cekiyo ama kavga ediyo memeyle 😅 üç kez denedim sonuç ayni. bundan önce güzel emiyodu sadece ilk zamanlar solu tutmadığı olmuştu zamanla alışmıştı. meme reddinden korktugumdan hiç almamıştım uykusu düzene girsin diye bugün aldım ama korktuğum şey başıma geldi heralde. Bu kadar hızlı olması da ayrı bi soru işareti. Düzelir mi bu durum emziği bıraksam mi kararsızım. Konuyu yanıtlayanlara şimdiden çok teşekkür ederim 💞