Elfdmn Benim kızım gündüzleri2 kere uyuyor, akşam 7 de uykuya yatırıyorum gece iki kez uyaniyo, 2-3 saatte bir mama veriyorum
pitircikk Elfdmn gece sadece mama için mi uyanıyor yoksa uyanık kalma süresi var mı ? Bir de gündüz uykularınız ne zaman düzene girdi. Bebeğim 2 ay 13 günlük uykuları düzene girmedi
Elfdmn Merov sabahtan 7de uyanıyor daha sonra ikinci Sabah uykusuna saat 9sa yatıyor 10:30 gibi uyanıyor, saat 1de öğlen uykusuna yatıyor 2saat kadar uyuyor
Elfdmn pitircikk evet sadece mama için uyanıyo, şuan atak haftası olduğu için uyanıyo normalde ben mama yapıp veriyorum o ara gözünü bile açmadan yiyip uykuya devam ederdi ama bu atak haftaları düzeni bozuyor
haydinyildiz pitircikk uyku ve uyaniklik surelerine dikkat edildigi zaman uyku duzene giriyor diger turlu saatler takip edilmediginde erken ya da gec yatirilma durumu olabiliyor. Haliyle bebek uykuya direniyo duzen bozuluyo.
Nurberamom Elfdmn maşallah 2 buçuk saat bebeğiniz nasıl uyanık kalıyor biz 3ay 3 günlüğüz maks 1.5 saat bu zamana kadar uyanık kaldı 😑
Ecemilay Elfdmn eğer bebek kolikse benim kızım gibi inanın elimizde olmuyor hala gece gündüz uykularımız rezalet 3 aylık oldu umarım en kısa zamanda biter de bende bebeğimde nefes alırız çok yoruldum çünkü
Elfdmn Happymomnes önce grvr gündüz kavramını anlaması için sadece yatak odasında uyuttum. her akşam sast19:00 olduğunda yatak odasında altını alıp karnını doyurup uykuya yatırdım direnecektr başlards.ams sizin kararlı olup bunu düzene koymanız önemli
Zeynepuzun94 Benim bebegim 2 aylik oldu , sabahlari tüm gün uyuyor mamayi uykuda iciyor .. aksam saat 20 olunca gece 4‘e kadar uyumuyor gündüzle geceyi ayiramiyor insallah bi düzene gireriz çook uykusuz gecelerimiz oluyor