Nazli7 Kızlar kızımın 1.yas dogum gününe 1 ay kaldı ve tutuştum. Şimdiye kadar aman emziriyorum aman daha var diye diye ihmal ettim ama kızımın doğum gününde 80 kilo olmak istemiyorum :( Emziriyorum, sutum azalmadan en hızlı şekilde nasıl kilo verebilirim?
Ebrulavinya Nazli7 bende burda durayım bir aydır diyet yapıyorum ama iki kilo zor verdim aynı zamanda ara ara Leslie yaptım ve emziriyorum internette zayıflama kahveleri var ama kullanan var mı acaba
SefaNurUmay0508 Nazli7 bir arkadaşım forx5 ile hem de emzirerek 10 gün de 2,5 kilo vermişti . Bir bak derim
Boncukkizim Nazli7 kısa sürede verilen kilolar aynı hızla geri alınıyor maalesef. Bunun için size önerebileceğim pek bir şey yok. Aralıklı oruç yapabilirsiniz ama dediğim gibi sağlıklı olmaz. Ben 3 ayda 9 kilo verdim. Porsiyonları küçülterek ve yediklerime dikkat ederek. Tabii spor yapmak da şart
SefaNurUmay0508 bahtsizbedevii_ şuan hala kullanıyor kahvesini içiyor kilo vermesi de devam ediyor siz iyice araştırın bir kimisin de yan etki de yapabiliyor mesela ben brown tek kullanmıştım evlenmeden önce 15 gün de 4 kilo vermiştim diyetsiz bir şekilde DHA sonra bırakınca 8 kilo almıştım 1 ay içerisin de yani kişiden kişiye değişiyor bence