Ffak Kızlar bu instagramda çekiliş çıkan var mı aranızda ya gerçek mi yani 😀 bir kaç tane daha gördüm çekiliş ama inanasım gelmiyor çıktı mı size hiç?
35lavanta Ffak Bana çıktıııı anneler günü zamanı katılmıştım indirim kodu verdiler 150tl bende o fiyata bedava hediye yollamıştım eşime 😂
OzlemDoganay Ffak bana orijinal parfüm çıktı 30aralıkta. Eşime hediye ettim erkek parfümüydü😅 benim katıldığım yeni bir sayfaydı ve çok yorum yapmıştım. Benim bi komşuma hiç çıkmadıysa 6defa çıkmıştır
Cerenaras14 Valla yılbaşına yakın birsurü çekiliş oldu neredeyse 30tane çekilişe katılmışımdır 1 tane bile çıkmadı 😏😏😏😏
35lavanta Ffak Annemede çıkmıştı ama ben nadir katılırım oda gerçekten güvendiğim emin olduğuma yoksa gerisi banada saçma geliyor yalan yok
OzlemDoganay Ffak belki de 😅 ama şu çok büyük çekilişlere ben de inanmıyorum bence planlıdır yani nasıl olabilir bilmiyorum ama
Hapykindasil Ffak banada yaşadığım yerde yeni kuaför açılmıştı onların İnstagram çekilişinden keratin botoks saç bakımı çıktı bikaç ay önce 😂🖐
Eminos Ffak kizkardesim surekli kazaniyor oyun cadiri elbiseler ayakkabilar cantalar abiye surekli kazaniyor masallah hatta perde bile kazandi cekilis zamanlarina alarm kuruyor takip ediyor hepsini
Eminos Ffak kim cekilis yaparsa ona katiliyor bakin dedigim gibi kazandigi hediyeler her yerden var cekiliste cikmadiysa hediye o sayfayi takipten cikiyor filan surekli bunla ugrasiyor