Balkus 4 yaşında kızım dün 3. Kez havale geçirdi genetik yatkınlık var. Nöroloji doktoruna götürüp göstermek istiyorum. Daha önce havale için nörolojiye giden varsa neler oldu nasıl geçti neler yaptılar anlatabilir mi?
birminikbebekannesi Balkus fmf belirtisi olabilir götürün benim de oğlum fmf hastası genetik 5 gündür düşmeyen ateşle uğraştık
dunyaaa birminikbebekannesi merhaba benim kızımda sürekli bağırsak düğümlenmesi oluyor bir kere ameliyat oldu hatta bağırsaktaki lenf bezleri büyüyor doktor en son fmf tahlili aldı sizde ne gibi belirtiler var dı
ZmrNsa09 Balkus Benm görümcemin oglu da ayni canm tomografi falan cekildi temiz cikti takip ediliyodu bi kez daha olunca epilepsi ilacina baslatti doktor ama epilepsi tanisida koyamadilar insallah zamanla iyilesirler
Balkus ZmrNsa09 ama havale ile epilepsi anlaşılıyor ya. Benim kızım ateşlenince havale geçiriyor yani anlaşılır bir şekilde. Tomografi dediğiniz şey uyutup mu yaptılar acaba n
ZmrNsa09 Balkus evet uyutup cektiler iki kez sanirm bisey cikmadi bebekliginden beri ara ara atesli havale geciriyo cocuk suan 7 yasinda yakin zamanda yine gecirince bi deneyelm demis doktoru ilaca baslattilar iste düsük dozda
adakus48 Balkus 17 aylıkken havale geçirdi kızım doktor götürün çocuk nöroloğuna demişti. Götürdük uyku eeg si falan çekti bi sorun çıkmadı Allah’a şükür ama dikkat edin artık dedi tabii ateşte 37.8 den sonra hastaneye gidin bi daha geçirebilir dedi.
Balkus adakus48 uyku Eegesinde bişey çıkmadı mı? Ben küçükken havale geçiriyormuşum. Genetik olunca kızımda geçiriyor ama tedbir amaçlı götürmek istiyoruz nörolojiye
Balkus ZmrNsa09 hmmm 7 yaşına kadar havale normal diyorlar sonrası devam ederse başka teşhir koyuyorlar onunda öyle sanırım Rabbim tüm yavrularımıza şifa versin
Balkus birminikbebekannesi bizim genetik test vermemize gerek yok diye düşünüyorum çünkü ben zaten 7 yaşına kadar hep havale geçirmişim doktor genetik dedi normaldir dedi. Ama biz nörolojiye göstermek istiyoruz
birminikbebekannesi Balkus dediğim gibi nöroloji görsün ne olucak çıkacağı belli olmaz benim de kaynım ve kaynanamda var genetik onlardan geliyor
Prensesannesi01 Balkus 2. Havalemizi yeni geçirdik bilinç kaybi oldu sizde de oldumu Profesöre götürdm renkli egg cektirdik hasar kaldi mi diye baktrdk cok şükr temiz ckti