Naturall AgresifAmaKediGibi ben herşeyi zeytinyağı yada tereyağı ile yapıyorum oğlumda yediği için patates kızartmasını bile
aylinpala AgresifAmaKediGibi bana zeytinyağlı kek çok kokuyor maalesef onun yerine tereyağı kullanabilirsiniz
Ucansupurge AgresifAmaKediGibi çocukluğumdan beri sıvı yağ kullanılmaz bizde sadece zeytinyağı ve tereyağı. Keklerde Herzaman zeytinyağı kullanırım 🤌🤌
AgresifAmaKediGibi Naturall Katı olmaz değil mi aynı sıvı yağ ölçüsünde koyacağım bu arada Motifsepetimm Ucansupurge
AgresifAmaKediGibi Mihriiii Ucansupurge BuzluKahve Burcinisp Motifsepetimm Azraadaa ZmrNsa09 Naturall aylinpala Olduuu kızlar yumuşacık oldu hemde İnşallah sonradan katılaşmaz 🥰🥰Teşekkür ederim hepinize 💜
Nezzz_ AgresifAmaKediGibi Ben zeytınyagına kıyamaZdım sıvı yag temin ederdim bi şekil zzeytınyagını keke harcarsam üzülürdüm sanırsam kiii🙈🙈🙈;))))
Motifsepetimm AgresifAmaKediGibi daha önce yapmadaysaniz ve zeytinyağına alışık değilseniz ölçüsünde azalma yapabilirsin☺️
Ucansupurge AgresifAmaKediGibi katı olmaz ben aynı ölçü ile yapıyorum alışık degilseniz zeytinyağının kokusu oluyor biraz belki o rahatsız edebilir.
burcukose AgresifAmaKediGibi kaynanam yapıyor ben beğenmiyorum, kokuyor diye düşünüyorum ama tabi siz bilirsiniz
ZmrNsa09 AgresifAmaKediGibi tereyag ve zeytinyag harici kullanmiyorm ben canm hamurisinide zeytnyagla yapiyorm
Azraadaa AgresifAmaKediGibi ayy arkadaşım yapmıştı bikere o koku geldi burnuma. Hagla hatırladıkça midem bulanır. Olmaz bence ama sen bilirsin