Begumergun Selam anneler 😊 hala bi mama sandalyesine karar veremedim kullanıp memnun kaldığınız mama sandalyeleri neler acaba ?? İkea modeli dışında lütfen herkes ikeayı söylüyor.
Meryem00 Begumergun Kraft deri minderli var. Ben onu kullanıyorum çok memnum. Hem uygun fiyatlı hemde kullanışlı.
Oneydibe Begumergun kiwi koala var okadar para verip onu alacağıma bimdekinden 4 tane alırdım bi eve bi anama bi kaynanama bide yedek yapardım 😂😂😂 temizliği çok zor çok yer kaplıyor kapatınca yer tutmuyor ama dk başı da kapatıp açılmıyor malesef
MillenialMom Oneydibe hadi ya biz ondan almıştık hamileyken, bebeğim 3 aylık, oturmaya başlayınca kullanacaktık 😶
Oneydibe MillenialMom evet çok güzel çok konforlu ama dokukcu bir bebisiniz olursa zor benimki aliyo sağına soluna yemeği sürüyor zjshdkwkd şuanda da 18 aylik çok oturmak istemiyor
MillenialMom Oneydibe öyle mi peki teşekkür ederim, valla şimdiden kıpır kıpır oturma pozisyonu almak için kendini öne atıyor oyuncakları da sağa sola atıyor ya bakalım neler olacak, olmadı basit bi modeller değiştiririz 😅
Babypolat Begumergun arkadaşlar hediye aldı kızıma very important ebbekten yorumları fln çok güzel ben daha başlamadım kullanmaya kız 4 aylık