Tatli_Bir_Anne_ Ben lavman yaptirdim, güzel bir şekilde içini boşalttı ama simdi de karnı ağrıyormuş gibi sancılı, sizin bebeleriniz nasıl tepki veriyor ? Artık çocuğumun bagirsaklarindan şüphe ediyorum, 2.5 aylığız.
mervemik Tatli_Bir_Anne_ ne kdr süre yapmamıştı lavmana ihtiyaç duyuldu? Fitil denemiş miydiniz. Bizde de 8 gün oldu yapmıyor 4 aylık
yelizb Tatli_Bir_Anne_ Merhaba! Aynısını yaşıyorum yanlış bşrşey mi yaptm dyorum makata çözüm bulabildinşz miii
Tatli_Bir_Anne_ mervemik 5. Gün de lavman yaptım ben. Çocuk ıkına ıkına bir hal oldu, karnı iyice şişti, az emdiği halde kusmaya başlayınca lavman yaptım. Çocuğunuzun rahatsızlık derecesi nedir ?
mervemik Tatli_Bir_Anne_ işin garibi çok rahatsız değil. Bacaklarını karnına itince rahatsız oluyor bir tek. Doktorla konuştum 10 güne kdr normal,bekleyelim diyor ama 8. Gün bence aşırı oldu
Tatli_Bir_Anne_ mervemik Benim çocuğum bu r rahatsız olmasaydı ben 10. Gune kadar beklemek istiyordum, ama baktım ki çok ıkınıyor, sürekli ağlıyor birde az ense bile kusmaya başladı karnı çok şişkin ve sertti bende acile götürdüm. Bence rahatsız değilse bebeğiniz yapmamak yapmaktan daha hayırlıdır,
mervemik Tatli_Bir_Anne_ bugün fitil yaptım hemen akabinde oldukça yoğun ve çokk miktarda kala yaptı (9.gündü) size de söylemek istedim lavman yerine fitil daha iyi olabilir size de.