Baturun-annesi Kizlar 1 buçuk aylık bebeğim var uyku sorunumuz başladı beşiğinde veya park yataginda uyumuyor uyutuyorum yatırıyorum 5 dk sonra ağlayarak geri uyanıyor ama emzirirken veya gogusumde filan uyuyor ne yapmam lazim ilk anneliğim
burcukose Baturun-annesi benim bildiğim bir şey yapılmıyor bu süreç böyle geçiyor 4 aya kadar en azindan tamamen böyle. Adapte olmaya çalışıyor şu an ve tek tanıdığı kişi sizsiniz
Aselzumra23 Baturun-annesi daha çok küçük annesi bir süre yapışık gezeceksiniz bu dünyaya alışkın değil tek tanıdığı koku ten sensin ve seninle güvende hissediyor büyüdükçe değişiyor merak etme ilk 3-4 ay kendinden uzaklaştırma bebeğini 😍
burcukose Baturun-annesi He ama yarım kundak yapabilirsiniz ben yapmadigima pişman oldum ellerinden ayaklarından sicradikca korktu devamli sonra da istemedi zaten
Baturun-annesi Aselzumra23 Bende bı sıkıntı var sanıyordum uykusuz kalıyor diye aman olmasında tek yapışık gezerim 😌
Baturun-annesi burcukose Evet o da onemliymis bazen onu yapamadan uyuya kalıyordu anında uyanıyordu tekrar yapmaya başladım mecbur