Emineec yani görümcemin bebeği benim bebeğimden 3,5 ay küçük ve benim bebeğimin şu anki kilosundan daha fazla kilosu. 5 aylık 8,5 kilo. Bebek kilodan hareket edemiyor. Ne ayakta durabiliyor ne dönüyor ne oyuncak bişey dikkatini çekiyor. Boş boş yatıyor öyle. Kilodan dolayı daha geç yürür daha geç emekler belki. Ama kimse kilosu çok iyi geç yürür geç emekler demez. Herkes neden emeklemiyor neden yürümüyor der. İnsanlar sadece görünmeyen kısmı görmek isterler. Görünen kısma evet çok iyi demezler. Bizimkinin gelişimi düşük diye Nörolojiye gittik, doktor maşallah hareketleri algılaması 1,5 yaşındaki çocuk gibi dedi. Emekleme dönme olmasa da olur zamanla yapar dedi. Kimseyi takmayın gerçekten insanlar sadece konuşurlar. Zayıf diyenlere sen daha kilolusunu doğur o zaman diyorum. Bana da zayıf diye sütün yaramıyor bilmem ne dediler mama mama diye başımın etini yediler ve cahillik edip doktor mamayı bırakalım demesine rağmen devam ettim ve sonuç emmeyi bıraktı. Şimdi diyorlar ki emseydi daha güzel gelişirdi 😂 yani ağzı olan konuşuyor. Yeter ki sağlıklı olsun. Ben zayıftımda ne oldu bi yerim mi eksildi hayır. Kilo iyi bir şey değil sağlıklı olsun varsın zayıf olsun