Pelinsel Arkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğim var gece çok sık uyanmaya başladı emziriyorum 5 dk emmiyor tekrar yatağına koyuyorum bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum artık 5 6 kez uyanmaya başladık doğal olarak çok uykusuz kalıyorum ve gün içinde sersem gibiyim sizce neler yapabilirim ? Fikirlernzii almak istiyorum
Askmeyvesininannesi Pelinsel aynısını yasıorm aynısını Yarım saatte bi 45 dk da bi Sürekli İki emziriyorum geri uyuyo Tüm gece böyle Uyku düzeninide bozdum ama nıccc gece oldumu baslıo :/ Gündüzde iki defa 30-45 dk arası uyuyo :/ 6 ayı bitirdik
Duygusss Pelinsel Benim kızım sabaha kadar deliksiz uyurdu son 2 aydır o da öyle sürekli uyanıyor ☹️ 8 aylığız şuan yatmadan mama veriyorum, muhallebi yapıyorum belki acıkıyordur diye ama yok yine uyanıyor ☹️
Askmeyvesininannesi Pelinsel Ya araştırdım Diş çıkıo olablir diyenler çıktı Ama düzelsin çok istiyorum:/ Çok yorucu oluo Bi kaç ayada işe başlıcam Napcam bilmiyorum böyle devam ederse :/
Umayumayumay Duygusss aynen kızım 6 aylık meme artı mama gidiyoruz gece yatmadan 120 130 cc mama içiyor su veriyorum emiyor diyorum bugun rahat uyur heralde yok asla bu gece yine 5 6 kere kalktım son günlerde ağlayacak gibi oluyorum valla nerdeyse. Ne zaman düzelecek bilmiyorum ama bittim gayri
Pelinsel Mucizem_06 acaba bu zamanlarda oluyor mu bizim düzenimiz iyiydi gece en fazla 2 kere kalkıyordum ama şimdi 5 6 yı buluyor
Melis1661 Pelinsel bizimde aynı dişten dolayı olduğunu düşündüm bir dişi patladı ne kadar daha sürer bilmiyorum gece uyanıp çok ağlıyor bide eskiden memeye kalkıp emip yatardı şimdi ağlayarak uyanıyor
Pelinsel Melis1661 NeclaDefne ya inşallah düzene girsin bence açlıktan değil emme süresi çok az . Uyumadan öncede akşam uykusuna geçerken mama veriyorum güzel rahat uyusun diye yine yok bilmiyorum inşallah düzene girer🙏🏻
Elele Pelinsel benim oğlum da aynı şekilde yedinci aya kadar doğduğundan beri öyle gece uyanması yoktu ben mamasını verir uyuturdum yedinci Ayda başladı sürekli uyanıyor şu zamandan sonra beşiğini yatağıma birleştirdim yoksa asla uyumuyodu orda koyduğum an ağlıyordu bu yedinci ayda bişey var galiba 🤷🏻♀️
NeclaDefne Pelinsel dişlerinin kökleri oluşurken yaptı benim kızım sonra yerleri belli olurken de yine çok sık uyanma yaşadık bu tarz bi sıkıntısı olabilir sizin bebeğinizin de. Aç olmadığına emin olduğum için takip ettim diş yüzünden olduğuna kanaat getirdim siz de gözlemleyin.
Mervee1 Pelinsel ek gıdaya geçmiş olmamız lazım tok tutan gece tarifleri var onları isterseniz deneyin
asbek 6 ay 3 günlüğüz geceleri biz de 4-5 kez uyanıyoruz.. bazen iki çekiyor uyuyor yatmadan mama da içiriyorum ama yok.. özellikle 4-5-6 bi saatte bi uyanıyor.. şu 3 gündür de gündüz bi saat uyurdu ama 3 gündür öğlen ve ikindi uyku saatinde yarım saat uyuyup uyanıyor neden böyle oldu anlamadım🤷♀️