Deletedmom302 Kizlar bebeğini sünnet ettiren var mı, Kayseri'de önereceğiniz doktor hastane varsa bana fikir olsun
Aselim38 Deletedmom302 sünnet konusunda bir fikrim yok ama ilgi alaka hijyen dersen erciyes kartali tavsiye ederim canım 👍
Melikeceylin Musa ozdemir herkes tafsiye ediyor tekzen hastane yanindamis 500 tl kendi klinik acmis 99% onla memnun bende hala oglumu sunnet etiremedim ☹️
Melikeceylin Evet argincikdada var 350 dedi doktor biri tanidik o ayarladida geri instagramdan hesaba bakinca korkunc seler gorunce dedim orda yptirmam en guzel musa ozdemir videolara bakabilirsiniz youtubeden
Mervemim Deletedmom302 ysptırdınız öı bnm de bebegm 2 ay -0 günlük olacak persembe günü yaptırmayı düşünüyorum sünnetini ama korkuyorum da
Ygmrklc Merhaba ben tekten hastanesinde yaptırdım arkadaşlarım falan hep orda yaptırdılar 500 tl bi fiyat ödemiştim 5 aylıktı bebeğim çok iyi di hemen iyileşti ve çokta ilgililer temiz dua okuya okuya yapıyor odasında ilahi dinleniyor en önemlisi de sen yanındasın bu arada ben de zümrütte Seyrani oturuyom ☺️