Birbebekkkbircicek Her gün yarım saat sürüyorum 140 kalori harcıyorum her gün ayrıca yediklerime dikkat ediyorum bu bisiklet sıkılaşmaya yardımcı olur mu kilo verdirir mi
Sumbul1 Birbebekkkbircicek olur tabi ben eliptik bisiklet ve beslenme ürünü kullanarak 25 kg vermiştim 2.gebeliğimde tekrar aldım şimdi emziriyorum tekrar bisiklete başlayacağım
aybikreis Birbebekkkbircicek Kullanırsanız sıkılaştırıyor kilo vermeye yardım ediyor. Benim gibi üstüne çamaşır asarsanız sadece çamaşırı kurutuyor 🤣
Yesim61 Birbebekkkbircicek evet ben üç çeşit bisiklet e biniyorum ve yürüme bandında yirmi dk yaptıktan sonra ağırlıklara geçiyor um.
Birbebekkkbircicek Sumbul1 ne kadar sürerdiniz acaba sıkılaştırıyor mu ya 78 kiloyum mayısa kadar 20 kg vermem lazım 😩
BallyavruMM Sumbul1 merhaba bende eliptik almayı düşünüyorum da kullandığınız hangi marka memnun musunuz
Sumbul1 Birbebekkkbircicek 100 kg canım 75 hatta 80 da iyi bana ilk zamanlar 1 saat 45 dk felan sonra sıkıldım 30 dk 20 dk
Sumbul1 BallyavruMM Merhaba kullandığım eliptik bu 3 yıl olacak memnunum ama Şuan satışta yok galiba siparişlerimden aldım bu resmi