merve5561 Merhaba kızlar ocean balık yağı aldim her gün mu kullanıyorsunuz balık yağı ve ne kadar veriyorsunuz kızım 1 yasinda
Htckckylmz merve5561 dun sordum doktora 13aylik oglum gün aşırı verebilirsin dedi bende pzrt baslicam
Alyask merve5561 bende dr sorarak baslıcam 15 aylık olduk fakat kontrolumuz aralıkta🤷♀️ Sağlık ocağındakı dr sorucam bıde en ıyı balık yağı markası hangısı acaba bı çok marka var 🤔
Pinarucar merve5561 benimde oğlum iki gün önce oldu fungostatin kullandım geçti iki gunde, geçmiş olsun
Ozge_AyazEfee merve5561 oğlum 20 aylıkken başladık biz, günde 1 tatlı kaşığı veriyorum. Arada atladığım günler oluyor tabi 🙈
merve5561 Ozge_AyazEfee doktor bana verebilirsin dedi belik yemiyor erken mi acaba ben de her gün vermeyi düşünmüyorum
merve5561 Ozge_AyazEfee dr verebilirsin dedi canim elo evet balık yemediği sürece verilebilir ama yine de haftada 3-4 gün falan veriyorum
merve5561 Alyask aslinda bana dr carlson onerdi ama.kucuk bi yerde yaşıyorum.eczanede bulamadım mecbur ocean aldim ama bidahakini carlson alicam