joyfulmom Tumet çenemde çıkıyor sadece ve cımbızla aldıkça çoğaldı nefret ettim bu durumdan vücuduma lazere gidip kurtulmuştum ama bu çene başıma bela oldu Yüz usturasi ile aldım kalinlasti cımbızla çoğaldı agdaya gelmiyor napcagim bilemedim 🤷
Monimommm Tumet yüz için minik jiletlwr var işte serum sıkıp alıyor lar çoğalma olmuyor diyorlar ama hiç kullanmadım bilmiyorjm ben ağda ile alıyorum oda sivilce yapıyor
Asym33 Tumet Normal lazere gidebilirsin canım ben 5 sene önce tüm vücuda giderken yuzede gitmiştim öyle çok bir tuylenmem yoktu ama tamamen olmasın istiyordum ve çok güzel sonuç aldım
Asym33 Tumet Evet canım çok ince tüy şeklinde vardı dışardan kötü durmuyr belli değil diyorlardı ama beni rahatsız ediyordu gittim ve pamuk gibi oldu 😁
dunyaylabenimaramda Tumet hormonal olarak sorununuz yoksa ustura ile temizlemek çoğaltmıyor, senelerdir kullanıyorum. Uzun süre almadığım dönemlerde oldu yoğunluktan, çoğalma, sertleşme yaşamadım.
Toprak-hira59 Tumet buz lazere gidiyorum cenemdekilerden tamamen kurtuldum sukur lazerden baska bir çözümü yok bence
dunyaylabenimaramda Tumet hayır olmadı, dediğim gibi hormon sorunu olanlar genelde kalınlaşma ve çoğalma yaşıyorlar