Flower56 Mantar, enfeksiyon, akıntı,koku bu tür şeylere bir damlası bile iyi geliyormuş kullanan var mı markası farkeder mi
Sultanaridurur Flower56 ben kullanıyorum mantar enfeksiyonu vardı düzenli kullanımda geçiriyor trendyol üzerinden aldım markası monovılle
Linaypel Flower56 iç çamaşıra bir iki damla kullanabilirsin demişti doktor veya yıkama suyuna damlatabilirsin demişti. Hamilelikte enfeksiyonlarım öyle geçmişti halada kullanırım
Nursena0606 Flower56 ben de yeni sipariş ettim. Bence her kadında olması gereken bir ürün. Yorumlara bakılırsa işe yarıyor. Defalarca krem, antibiyotik kullandım ama kaşınmaktan artık yürüyemez oldum. Bunu da deneyeceğim.
Flower56 Nursena0606 bende aynı fitil hap kullandım ama fayda yok bunu denemek istedim, teşekkür ederim
Isteboylebisey Flower56 arkadaşım aldı daha yeni ismi değişik biseydi markanın hatirlayamadim. Kendi sayfasından aldi ama trendyoldan değil. Googlea yazın bi öyle bakın. Doğaldi onun aldığı
Isteboylebisey Flower56 buldum canim evvahe ismi aldığı markanın. Kendi sitesi var oraya bakabilirsin