tugbac Efuli-22 7. Ayda bexero + nimenrix, 9. Ayda bexero+nimenrix, 13. Ayda ve 15. Ayda da 1 adet yapılacak ama hangisi hangisindeydi hatırlamıyorum.
Efuli-22 MeetJoeBlack benim doktorum da 2sinden 3 er doz dedi bekseroyla nimenrix aynı anda dedi kafam karıştı açıkçası teşekkür ederim
Efuli-22 tugbac benim doktorumda ikisini aynı anda yaptırın dedi ama bana ağır gelir gibi geldi bi sorun yaşadınızmı
tugbac Efuli-22 biraz ateş yapıyor. Birisi cansız aşı, birisi canlı aşı olduğu için problem olmaz dedi. Ben de çok tereddüt etmiştim..
Ucansupurge Efuli-22 Çünkü her bebeğe farklı planlanıyor. Bexsero ilk 2 doz arasında 2 ay 3. Doz ise 2.dozdan 1 yıl sonra yapılıyor. Şeklinde açıklamıştı doktor. Aslinda ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi.
MeetJoeBlack Efuli-22 aşılamaya başladığınız aya göre doz sayısı değişiyor ona göre planlama yapıyor doktorlar.
papatyam-34 Efuli-22 3 ay 14 günlük bugün doktorumuz başlattı bexero ile nimenrix aynı anda başladık ikinci doz da 5 buçuk aylık iken olacakmış
merve171214 Efuli-22 13 aylıkken ilk doz yapıldı 2 doz kaldı ikişer ay arayla yapılcak onlar da toplam 3 doz olucak
papatyam-34 Efuli-22 bizede calpol ver 6 saat ara ile ateş çıkmaması için önlem amaçlı dedi saatlerine kadar yazdı yarın çıkarsa da calpol verebilirsin dedi ara ara birden ağlama dışında bir problem yok şuan bakalım ilerleyen saatler de ne olacak 🙊