2709G SCerenY ya aslında 3. Ayda tükürük bezleri geliştiği için salya normal kabul ediliyor ama bizimkinin artı olarak şişlik ve kaşıntı da var
SCerenY 2709G belki erken geliyor olabilir diş o zaman. Eşimin kardeşi 4 aylıkken diş çıkartmış sizinki de öyle olur belki
Kedicik12 2709G benim oğlum da öyleydi şu an 7 aylık eski salyasi kalmadı ama diş de yok mersk etmeyin sadece şunu önerebilirim Trendyoldan fular almıştım çok işime yaradı bu süreçte hem şık hem kullanışlı
tiredmom_ 2709G şöyle ilk başta şişiyor ya damaklari kaşıkla vurunca ses geliyor sertlik oluyor anlıyorsunuz
mihra2022_ 2709G benim kızımda 3 aylık 1 günlük gündüzleri kıyafet değiştirmekten psikojim bozuldu artık bende diş olabilir mi diye soruyorum kendime inşallah bizi görürler 🤭🤭🤭
Zynp1705 Aynı durumu yaşıyrouz.kızım 3 aylık ve bence bu bir diş belirtisi.hafiften bir kabariklik var agzinda.çok huysuz ve sürekli eli agzinda memeyide oraya denk getirirp bastırıyor
omerinannesi_2705 2709G bebekten bebeğe fark vardır muhakkak ama benim bebeğimin de aynı dediğiniz gibi oldu şuan 7 buçuk aylığız salyası eskisi kadar fazla akmıyor ama hiç dişimiz yok henüz 🥺 arada kaşıntı bayaa fazlalaşıyor
Aynur60 2709G benim kızımda aynen öyleydi elbise önlük dayanmıyordu 7 buçuk aylık hâlâ çıkmadı salyası falnda durdu akmıyor artık