Anneler , ben tam olarak 16. Günden size sesleniyorum. Bu süreçte o kadar kitap okumadım araştrmadım da çok. Hiçte kolay olmadı. Ama saçma sapan herkesi dinledim sanki benm çocuğum onun çocugyla aynı olacakmış gibi , onalrın dediklerine göre 3 günde temzlenmiş çocukları ama benmki daha öğrenememiş vs vs. Tabi bunları dinledğim için benm kızımda öğrenemedi dye sinir krizi geçirdiğim günler oldu hatta o kadar büyük hata yaptım ki kızıma kızdım. Anneler benden size tavsiye hiç bişiy çocuğunuzun o yaptığı çişten kakadan önemli değil. İsterse 1 ayda öğrensin. Nolcak yapsın halıya. Ya yapamasaydı ? Ya sonda bağlanmak zorunda olsaydı ? Kendinize de yapmayın kmseyi dinlemeyin. Ben yaptım siz yapmayın vicdan azabı çekiyorum , şimdi noldu öğrendi kakayı yaptı çişi yaptı tabi ki kaçırdık baya baya çok ama olsun şimdi anlıyorum ki gerçekten boşuna üzmüşüm kızımı , boşuna üzülmüşüm. Kendinizi ilk önce çevrenizden soyutlayın evinize misafir almayın çünkü otamatikman hemen öğrensin isteyeceksiniz o değerli misafirlere ayıp olmasın dye. Ama inanın sizin o çoçuğunuzun kakasından çişinden hiç bişiy değerli değil. Annelik içgüdüsü ile devam edin , güzelce şefkatle sabırla. Şurda temizleyeceğimz kaka çiş anca 1 ay sonra buda bitecek. Büyüyecek öğrenecek , her çocuk farklıdır benim düştüğüm hataya siz düşmeyin. Allah sabır versin cümlemize 🙏😬👌🏻