Znursahinan MuhendisAnne- symbiosys en doğalı bu tavsiye ederim bio gaia bir süre sonra uyku bozukluğu yaratabiliyormuş
Bisraa MuhendisAnne- biogai kullandim ama sırf mama alan bir çocuk olduğu icin kakasını katimsi ve birkaç güne yapıyordu benim görüşüm nbl drop ile hem daha cıvık yumuşak oldu hemde daha duzenli
Benekist MuhendisAnne- 10-14 gun gecmeden bizimki de kakasini asla yapmazdi. Kontrollü olduğu doktorun tavsiyesiyle nbl kullandim 5-6 gunde yapmaya başladı. Ek gidaya basladigimizdan beri de her gun yapıyor
Motherofmila MuhendisAnne- forbiome kullanıyorum gaz ve kabızlık için iyiymiş. 2 milyar canlı bakterili
Sevval37 MuhendisAnne- canım bizim çok gazımız ve tuvalet sorunumuz vardı biz symbiosys bifidrop diye bir ilaç kullanıyoruz biogainın bağırsak için olanı bize çok iyi geldi hergün tuvaletini yapıyor bazen 2 kere bile oluyor aynı zamanda yağda veriyorum bebeğim rahat etti baya demeyebilirsin bence ama doktoruna sor tabi yinede buarada mama ve meme olarak besleniyoruz
Sultan6120 Dry891022 mafloru benim oğlumda çok seviyordu içerken hiç bi ilacı içmezdi ama onda yaşanırdı tadıda güzel
Julide00 Rukito öncelikle çok geçmiş olsun fakat zaten dediğiniz gibi alerjisi olan bir bebek sizi emdiği için onları yemeniz tabii ki olmas, sözüm alerjisi olanlar için değil tekrardan geçmiş olsun inşallah alerjisi düzelir sonra :)