sahramom -_-hUysUzvetatlikadin ben çocuk doktoruna sordum birde sağlık ocağında doktora sordum normal dediler ama endişeleniyorum ağrı yapıyor sürekli eli orda
rky arkadaslar merhaba benim kızım 4 yaşında yaklaşık 6 ay falan önce boğazında ki lenf bezi büyüdü yumurta kadar oldu diyebilirim inanılmaz korktum ağlaya ağlaya bir prof buldum (hematoloji ) götürdüm muayne etti merak etme korkulcak birşey yok dedi a dan z ye cam yayma testleride dahil bütün testler ve ayriyetten ramotolojik bütün testler yapıldı suan 6 gündür ateşli kulağının altında tekrar yumurta büyüklüğünde oldu gene götürdüm dr a enfeksiyon dedi cünkü Crp 325 çıktı enfeksiyon kaynaklı deniyor bütün testler yapılıyor ama insan genede korkuyor işte böyle birşey yaşayan var mı aranızda
Balyanakliya sahramom lütfen başka bi doktora görünün benim babasından lenf bezleri şişti ve Dr enfeksiyon yüzünden diyip sürekli antibiyotik verip gönderdi meğer lenf kanseriymis,inşallah kizinizinki Dr dediği gibi önemsizdir siz yine mutlaka başka Dr gösterin
sahramom Balyanakliya ultrasona randevu aldım bakalım o zaman belli olur umarım önemli bişey değildir :(
sahramom hillaltay 2 kere ayrı hastanelere ultrasona götürdüm bir sorun çıkmadı şükür enfeksiyon kaynaklı oluyor dedi büyüklerde de oluyormuş şuan geçti tekrar olursa yine gelirsin dediler
sahramom hillaltay evet kendiliğinden geçti tam olarak hatırlamıyorum doktorlar sorun olmadığını söyledikten sonra daha bakmayı bıraktım
1Cicianne sahramom ay evet bende yarın doktots gidicem bunun yüzünden Sadece solda var fındık kadar beze boğazında aft çıkmış ondan olmuştur diye dua ediyordum Çok korkuyorum bende Allah korusun
1Cicianne 1Cicianne tam kulakla ense arasında kulağa daha yakın ense köşesinde diyim inşaallah bir şey yoktur
sahramom 1Cicianne evet ondan muhtemelen benim yeğenlerimde de vardı annem bizde de olduğunu söylüyordu yani önemli bişey olduğunu düşünmüyorum
1Cicianne sahramom bugün doktora gittim küçülmüştü doktor elini attıktan sonra bende baktım kaybolmuş Diş çıkarırken , boğaz ağrısı çekerken ateş varken büyümesi normalmiş
Mslll sahramom şişmek değil 1 yaşına kadar çocuklarda lenf bezleri belirgin ben de korkarak kızımı götürmüştüm 1 yaşından önce . Doktor zamanla lenf bezlerinin yağ tabakasının altında kalacağını belirginliğinin azalacağını ancak yine de sürekli kontrol etmemi söylemişti. Öyle de oldu.
Kazimabdullah4343 1Cicianne bişey soracağım bende benim sağ gogsumun altında koltuk altına doğru ağrı oluyordu lenf bezleri hafif şişmiş o ağrı yapabilir demişti ultrason a girdim ama kendi doktoruma göstermedim bide son zamanlarda sağ göğsümde akıntı ve kaşıntı oluyor bilen varsa lütfen yazarmisiniz
sahramom Kazimabdullah4343 belimde oluyordu sanki ucu olmayan sivilce gibi çok ağrım oluyordu bir kere oldu geçti bir yerde okumuştum emzirmeden kaynaklı olduğunu söylüyorlardı