55azralinaa Bebeğim biberon emmiyor,beni emiyor sütüm yetmiyor, doktor mamaya başlattı ve biberon almıyor, kaşıkla denedim öylede çok zor oluyor,hep dışarı akıyor bir fikri olan varsa lütfen akıl verin aç kalıyor bebegim
Lionmoms 55azralinaa Philips yavaş akışlı gaz önleyici biberon kullanıyorum. Çok memnunum. Bir araştırın bence yararı olur
MelindaMelisa 55azralinaa En mantıklısı kaşık biberon yavaş akışlı.Philips acente ,lansinoh anne memesine en yakın biberon ama kızım tutmadı.Burdan bir arkadaş mimijumi önerdi aldım ama onuda tutmadı
55azralinaa Anne göğsüne yakın biberon varmış kullanan oldumu normal biberon da icmeyipte onu alıp onda içen bebeği olan varmı ,kesin icermi alsam, maddiyatm pek iyi değil arastrdim pahalı geldi,kesin içer derseniz ikinci el olsun alcm
annesininkuzusuu1 55azralinaa 2.el alsanız bile emziğinin sıfır olması gerekiyor hijyen açısından göğüsünüzü verin biraz mayıştıktan sonra biberonu verin zaten hemen alışıyorlar tutunca
55azralinaa annesininkuzusuu1 malsf denemdgim yol kalmdi, emzik emiyor ama nedense biberon almyo,ikinci el alrsam kaynatıp kullancam mecbur sıfırı çok pahalı bende isterim sıfır alım tabiki ama olmynca olmuyor,herşey bnm istedgim gbi olsa bnm elimde olsa ahh ahh neler alrdim yavruma
Akipk Ben de aynı durumdayım akşamları yetmiyor süt daha fazlasını istiyor ama asla biberon almıyor kaç biberon ve mama değiştirdim bıktım artık maliyetten daha almayacağım ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Seyhanmin 55azralinaa biz dr browns kullandık memnunduk anti kolik olandan fakat ben yanlışlıkla düşürüp kırdım sonrasında chicco’ya geçtik çok memnunuz iki biberonda akış olarak gayet başarılıydı
Yagmuryavuzefe 55azralinaa biberon kullanırsanız meme reddi yapabilir şırıngayla vermeyi deneyebilirsiniz
55azralinaa Yagmuryavuzefe meme reddi yaşadım zaten mamaya geçmeden önce,çok zayıfladı memeyi emmedi doktor mamaya gecrdi,ama biberon da almyo kaşıkla veryom olmyo şırınga da denedim ağzını acmyor zorla agzni acip sıkyom oda olmyo genzine kacyo basbasbagryo şaşırdım artık çok yıprandım aç bilyom,doktor zayıf diyincede çok stres yapyom napcami şaşırmış durumdayim
momandad_16 55azralinaa bende çok savaştım biberon almadı emmedi bi süre şırıngayla kaşıkla çok verdim sütümü mamayı
momandad_16 55azralinaa inatla emzirmeye çalıştım bi süre sonra kendisi emmeye devam etti yani bıraktırmayın sürekli deneyin çok zor bi süreç ama geçiyor emin olun
Melis1706 55azralinaa kasik biberon var ben suan bebegime onu siparis ettim meme reddi yasiyorum normal biberona sakin alismasin egerki sutun varsa
55azralinaa Melis1706 sütüm az yetmiyor dedi doktr zaten mamaya başla kilosu çok düşük dedi ayda 250gram kadar alyo
Ohasturk 55azralinaa kaşık biberonu beceremedi benimki.elini yıka arkadaşım en küçük parmağanı bebeğin ağzına ver ( en başta damağına değdirerek emme refleksini uyar) parmağını emdikçe şırıngayı sık biz iki ay bu şekilde gittik