Yaklaşık 2 saat bekleyerek sonunda bebeğimle muayene olduk. Doktor boğazlarımın çok fazla şiştiğini söyledi. Ağrı kesici iğne attı çok şiddetli ağrılarım olduğu için . Birde evde parol içip verdiğim ilaçları içersin dedi. Bol bol nane limon içmemi söyledi. Bebeğinden sana geçmiş büyük ihtimal dedi önce bebeğim hasta oldu 4 gün ateşi sürdü 4 günün sonunda ateşi bitti şükür burun akıntısı var biraz birde hafif ara ara öksürüğü var. Bebeğim 1 haftadır hasta ben bu süreçte bebeğimi sağlık ocağına götürdüm oradaki doktor ateşi olduğunda calpol dolven vermemi söyledi birde çinko yazdı. Ateşi 4 gün sürer dedi dediği gibide oldu 4 gün sürdü. Şimdi kendim için gittim çünkü aşırı kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum yerimde duramıyorum ağrılarımdan o sırada bebeğimi de gösterdim doktora boğazlarına baktı sırtını dinledi bana kalırsa antibiyotik başla dedi birde asist verdi balgam sökücü olarak. Sağlık ocağı doktorumuz vermemişti antibiyotik. Şimdi bebeğimin durumu ateş yok şükür iştahsızlık var aşırı derecede 1 haftadır birde hafif hafif öksürük var. 1 hafta geçti keyfi yerine geldi biraz şükür. Bu sefer ben bitiğim yanlız oğluma antibiyotik başlayayım mı pazartesi doktora götüreceğim