efeninannesi4207 3 gün kuralına uyup yoğurt verdim şimdi ne verecem bilmiyorum sırada ne var sizler neler verdiniz
aliaras_2022 efeninannesi4207 bende, 3 gün yoğurt verdim yarın sabah havuç haşlayacağım buharda çatalla ez tel süzgeçten geçir sonra kabak patates bal. Kabağı brokoli karnıbahar 2.Önünde yoğurt olarak devam et havuç bitince ilk öğün kabak 2.Öğün havuç vs devam et
Deletedmom_71 efeninannesi4207 yoğurt sonrası havuç vermeni tavsiye ederim her ek gidann icine zeytinyağı kat az biseu canım. Havuç sonrası kabak kabak havuç şeklinde verebilirsin 2. 3. Gün en son patates ve patatesi 3 gün üst üste tek verme üçünü karisim şeklinde sun çünkü kabız olabilir tek verirsen. ❤
[silindi] efeninannesi4207 Biz 5 ayda başladık. Doktorum anne sütü alıyorsa 6. Ayda, mama içiyorsa 5. Ayda başlayacağız demişti öyle uygun gördü.
Bademmmm Patates 3 gün Kabak 3 gün Havuç 3 gün Buharda haşlayıp çatal ile ezip pütürlü yedirdim Elma 3 gün Armut 3 gün Sonra tekrar yoğurt
efeninannesi4207 Bademmmm ay çok sağol canım sen kaç aylıkken başlamıştın birde buharda pişirme nasıl oluyor
efeninannesi4207 Bademmmm bide mesela havuç verecem ya 3 gün ilk günkü pişirdiğimimi verecem 3 gün boyunca yoksa hergun pişirmem mi lazım
aliaras_2022 efeninannesi4207 yoğurt, sebzeler, katı çorbalar, meyveler,, peynir yada lor en. Son. Yumurta doktorumuz böyle dedi
aliaras_2022 @“Busey42”#p24121554instagramda ekgıdaannelri diye bir sayfa var oraya. Bakabilirsin, 5 aylık erken ama bebeğin kaç kilo
efeninannesi4207 aliaras_2022 evet biraz erken ama bebeğim hiç kilo alamadı ameliyat falan oldu doktor 5 ayını biraz geçsin dedi sonradan da başlayabilirsin dedi 4,800 kg
Bademmmm efeninannesi4207 Hepsi günlük hazırlanmalı. Yoğurdu da günlük yapıyorum. Pastörize edilmiş cam şişede süt alıp minik kavanozlarda mayalıyorum.
[silindi] efeninannesi4207 yok canım yoğurt verdim sonra havuçlu yoğurt, elmalı yoğurt öyle gidiyorum. Haşlayıp veriyorum tabi biraz da zeytinyağı katıyorum içine kabız olmasın diye.