ftmnrt 5.5 aylık bebeğim var bir aydan itibaren hep 8 civarı uyuturdum 11 de kendim uyumadan emzirirdim ve gece sadece 3.5 civarı uyanırdı. ne diş çıkarma döneminde ne 4.ay atagında vs. bu düzen hic bozulmadı ama son iki haftadır ne oldu anlamıyorum gece tam alarm kurmus gibi tam 2 saatte bir uyanıyor birazcık emip uyuyakalıyor. 10-12-2-4-6 her iki saatte bir uyanıyoruz. artık doymadıgından mı yoksa alıştığından mı böyle yapıyor ne yapmalıyım anlamıyorum. gece uyutmadan muhallebi tarzı bsymi yapıp yedirmeliyim ne yapabilirim? 😣
Kucukkalbim ftmnrt Bizde 6 aylığız dediğin gibi canım 2 hafta önce ne uyuduğu belli ne yediği belli geceleri sürekli uyanır oldu halende devam ediyor iştahıda hiç yok ne yapcam nasıl eski düzene gircek bilemiyorum dermanım kalmadı artık 😓
ftmnrt Kucukkalbim acaba sizin diş mi cıkarıyor iştahsızlık vs. bizde iştahsızlık yok sadece gece uyanma sıklığı arttı
Kucukkalbim ftmnrt 2 tane diş çıkarttık canım görünürde başka diş yok.Neden böyle oldu anlam veremiyorum düzen diye bişey kalmadı ne gece ne gündüz uyumuyor 😥