XaverDiana Selamm . Kızım 5ay 4 günlük . 4cü ay atağınl hafif atlattık . Sallanarak uyumaya alıştı . 1 hafta önceye kadar gece uyumuyordu , şimdi ne gece ne de gündüz uyumuyor . Uykusu var ama direniyor . Başım uykusuzluktan öyle ağrıyor ki 🥺
Deryaaaaaaaq1 XaverDiana bizde 5 ay 25 günlüğüz gündüz uyumaz uykusu var uyumak istiyor ama uyumuyor uyuyuncaya en fazla 10 dk uyuyor akşamda geç saatler de yatar
ikizannesi4242 XaverDiana bizde 5 ay 7 günlük olduk uyumuyorlar valla uykuya geçmekte çok çok zorlanıyoruz uykusuzluktan çocuklar gözümün önünden kayıyorlar
MucizeKalbim XaverDiana 5. Ayda atak yok ancak uyku gerilemesi var. Uyku uyanıklık süresine dikkat edin düzenlemeye çalışın
pyrz07 Deryaaaaaaaq1 5 ay 20 günlüğüz bizde aynıyız gündüz hiç uyutamıyorum uykusu var ama direniyor uyumamak için
Deryaaaaaaaq1 XaverDiana 2 gündür böyle şuan hala uyutmaya çalışıyorum yok saat akşam 7 den beridir uyumuyor
Deryaaaaaaaq1 pyrz07 bazen çıldırıyorum daha yeni uyudu ama gece uyuyacağını sanmıyorum sizin ki uyuyor mu gece
pyrz07 Deryaaaaaaaq1 3-4 gündür sık sık kalkıyoruz çok az mama içmeye başladı ona bağlıyorum az içtiği için sık sık kalkıyor öncesinde 2 kere kalkıyordu sadece
Kubrayldz Bizde ayni sureci yeni yeni atlatiyoruz artık delirecektim ne yaparsam yapayim mizmiz bir bebek haline donustu hicbirsey mutlu etmiyordu gunduz uykusu geliyor gozlerini ovalamaktan kipkirmizi oluyor emziriyorum emmiyor 10 gun surdu 2 gundur atlattık galiba biraz duzeldi gece uykusuna hasret kalmistim resmen evde zombi gibi geziyordum