Semaxx Merhabalar hanımlar.. bebeğim 7 aylık ve saçının bi tarafında kabuklu döküntü gibi birşey oluştu (konak değil) sonra o döküntü olduğu yerin saçını döktü bi Fikri olan? resim atamadım bilmiyorum nasıl atılıyor 😥
NurY Semaxx geçmiş olsun 💞💞 https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz.
minikMarquez Semaxx bebek küçük sarımsak yapılamaz çünkü yakar yaktığı yerde bakteri enfeksiyon cogalabilir hakiki zeytin yağıyla masaj yapın sürekli
Baturun-annesi Semaxx Sackirana benziyor sanki mantar değilde benimde böyle olmustu kendiliğinden uzamisti
Semaxx Doktora gittik mantar olabilir dedi mantara Benzer bir durum yok saç kırana benziyor gibi ne yapacağım bilmiyorum 😥
dumeka Semaxx küçükken bende olmuş annem anlatır hep sarımsağı kesip sürermiş o bölgeye. Bir de zeytinyağıyla masaj yaparmış. 2 yaşına doğru tamamen düzelmiş. 1 yaş fotoğraflarında kafamın bir kısmı benim de böyle.
Semaxx minikMarquez evet götürdüm tabiki.. şampuan verdiler kullanıyorum bide sprey inşallah bi çözüm olur
Bentuce25 Semaxx saçkırana benziyor gibi geldi bana da ama bende de iki kez oldu gayet güzel saç çıktı yerinde hiç canınızı sıkmayın