Emir0_ Uyku tulumu aldimda altına külotlu çorap ve ince bir penye giydirsem sıcak olur mu bide uyku tulumu giydirdikten sonra battaniye ortmelimiyim
Bebegimm1 Emir0_ külotlu corqp uyurken asla giydirmeyin sıkan dar seyler bebeği rahatsız eder kac tog aldınız evinizm sıcaklığına göre giydirmenz gerekli
Asym33 Emir0_ Külotlu çorap bebeği çok rahatsız eder giydirme bide ev kaç derece oluyor ve kaç tog aldın
elizabeth Emir0_ külotlu çorap giydirmeyin rahatsız eder kaşındırır. 1,6 tog kullanıyorum ben içine ince penye pijama giydiriyorum, üstünü örtmüyorum. Evin içi 22-23 arası gidip geliyor geceleri.
Biaslanannesi17 Emir0_ canım öncelikle kac tog ona göre giydirmelisin çok kalınsa dogalgaz varsa zibin giydiren yeterli ama inceye biraz uzun kollu zibin ve bi alt giydirsen yeterli
Sda16 Emir0_ 2.5 tog baya kalın ev kaç derece oluyor. Uyku tulumunu üstünü örtmemek için giydiriliyor zaten.
Bebegimm1 Emir0_ 2.5 tog kalın olan evinizin derecesi kaç eğer 20 22 arası ıse sadece askılı zıbın giydirin üstünü ortmeyin