diloska merhaba 16 günlük bebeğimin malum gaz sorunu var doktor ilk olarak neo baby şurup vermişti sonrasında doktor değişikliği yaptık o biogaia ile değiştirdi her akşam aynı saatte vermeye çalışıyorum ama yine de gaz sorununu çözemiyoruz gece rahat ama gündüz sancıdan kıvranıyor biogaia ile şurup kullanan varmı yoksa bu ilaç tek mi kullanılmalı
ozgeya diloska bio gaia ile beraber nursey harwey kullanıyorum,bebeğim 29 günlük.ama gaz sıkıntımız bitmiyor,bugün doktor kontrolümüz vardı,bu zamanlarda gaz sancısının en zirvede olduğu zamanlarmış normal dedi.
havva60 diloskayanina ek olarak baska bi damla daha verebilirsin ben biogaia hemdde sab simlex kullandim bizde baya ise yaradi ama su an cok şükür 2 sinide bıraktik
GzdeDnerta diloska ben tek kullandım bıraktım kesildi gibi çok gazı olursa kuvrandıgında veriyorum yarım saat içinde çıkartıyor
tubaacr diloska biogaia probiyotiktir bagirsak florasıni düzenliyor ekstra gaz icin damla da kullanılmasi gerek ben sap simplex kullaniyorum lakin biz anneler kullandigimiz ilaclar şip diye gazi kessin diye düşünüyoruz sanirim...öncelikle bu düşünceden bi uzaklasalim gaz problemine hicbir ilaç ve bitki çözüm degil bebekler aktif hareketli doneme girene dek gazi olacaktir hafifletmek icin damla masaj ve emmeden sonra gaz cikarma islemi yapiliyor gazi gitsin diye ilaca bogmamak gerek sonuçta o gaz esnasinda kasılma ve ikinma bebegin bagirsaklarina hareket kazandiriyor ve bagirsaklari adapte olmaya çalışıyor gaz dedigimiz sey budur
balcicegin_annesi Mom33 Rsenaselim Bende bio yu ve sap simplex i bir arada kullanıyorum bi sorun yaratmıyor dmi sizce ?
Rsenaselim Mom33 nurse harveys ten sabah akşam veriyorum 2 damla olarak biogiadan günlük 1 kere 5 damla veriyorum
balcicegin_annesi havva60 iki Damla’yı be aralıkta kullandın canım bende ikisini kullanıyorum şuan saat Aralık’ları ve damla sayılarını ne kadar yapıyorsun ??
Anneoluncaanladim Sadece biogaia yetmiyor, cogumuz bu donemlerde bir gaz surubu kullandik, biz aguline baslamistik sizin kadarken, devam ediyoruz. Baska cok guzel tavsiyeler de var gaz icin bu platformda, bir bakin isterseniz. Gecmis olsun ⚘
havva60 Arzuayse eczaci gunde 4 defa 8 damla dedi ama ben gunde 3 defa 8 damla verdim 1 ay 15 gunluktu baslagimda damlaya
PelKad Yaklaşık 15 gündür Bio Gaia’yı kullanıyoruz. Gaz için değil de sindirim sistemi güçlendirici ve probiyotik olduğunu söyledi doktorumuz. Onun yerine Nurse Harvey’s, Aguline veya Sab Simplex kullanmamızı söyledi. Bende bugün Nurse Harvey’s şurubu aldım. Sabah 11’de düzenli olarak Bio’yu veriyorum şurubuda günde 3 kere 1ml şırıngaya çektirip vermeyi düşünüyorum onunda saatlerini oturtursam işe yarar sanırım. Bu gaz sorunu biran önce geçsin rabbim bebeklerimizin yardımcısı olsun. Kullandığımız ilaçlar şifa olsun inşallah 😞
BadeBerra diloska Tam 2 ay çektım herşeyı denedım ama geçmemıştı Sonra gaz ılaclarını vermemeye başladım ve kendım cıkarıodum herşey yoluna girdı çok şükür 😘 allah yardımcın olsun canım