Smrmiran Arkadaşlar bebeğim 3 aylık ve besin alerjisi teşhisi kondu. bugünki kontrolümüzde boyunun geçen ayla aynı kaldığını söyledi hemşiremiz. Normal bi durum mu bu yoksa alerjiden kaynaklı gelişim geriliği mi olacak 😔
TgcDvc Smrmiran genel olarak boy ölçümlerini yanlış ölçebiliyorlar mesela saglık ocagı ve hastane kilodada boyda sa fark ediyor.. bebegın pozisyonuda cok etkili benimde 3 aylık falandı boyu aynı cıktı ertesi ay 6cm uzamış olarak ölçüldü tabikş mümkün degıldi o ay yanlış ölçüm yapılmış yani bebegın kasılmasından dolayı diğer ay belli olur
Elele Smrmiran bazen yanlış olabiliyor ben Ankara’da gittim sağlık ocağı 68 doktor 67.5 ölçtü sonraki ay memlekette sağlık ocağı 67 ölçtü kısalmış olması lazım bu durumda hareketli oldukları için tam ölçü alamadıkları oluyo bazen
eylulvari Smrmiran doktorunuz takip ediyorsa söyleyin bence, kızım da alerjik bir bebek ve boy kilo ölçümüne dikkat ediyoruz eğer gelişimi durursa takviyeye başlayacağız. doktorunuza danışın mutlaka yanlışsa mutlu olursunuz doğruysa da önlem almış olursunuz..
Smrmiran TgcDvc çok teşekkür ederim cevabınız için ☺️ İçimi rahatlattınız bi nebze. Umarım bizde de yanlış ölçüm olmuştur
Smrmiran Elele haklısınız ölçüm zamanı bebeğim de kıpır kıpırdı. Gelecek ayı bekliyorum inşallah uzamıştır 🙏🏻
Babe Smrmiran Kizim 9 aylik olmak uzere 1 bucuk ayda sadece 1 bucuk cm uzamis sözde.Ben anliyorum kiyafetlerinden uzadigini.1 bucuk ay once giydigi tayti suan cok daha kisa geliyor.Doktorumuzun boy olcumu yaptigi uzun aletten kizim korkuyor her olcum sirasinda agliyor debeleniyor maalesef saglikli olculemedi hic.Evinizde metre varsa bebeginiz uyurken kendiniz ölcün