Jsjshsh Berenberfu ilk 1 ay yaşadım gaz gaz gaz ve kabızlık ölüm gibiydi ama sonra geçti hamileyken 4 litre su içerdim doğum sonrası bi anda kestim ve sezeryan ile doğum yaptım bununda etkisi var ama 1 ay sonunda düzeldi Allah’a şükür
XaverDiana Berenberfu çok kötü haldeyimm. 5 ay oldu basur , kanama , çat ne istersen oldu . Yürümmeye zorlanıyordum şimdi çok şükür azcık iyiyim . Yanlız kalıyorum o yüzden yardımım felan olmadı zorlandım ev işkeri , çocuk daha da kötü oldu
Berenberfu Jsjshsh gaz sancisi yaşadınız mı çok kötüyüm ben kabız da oldum kabız olmadan öncede gaz sancısı çekiyorum ben
Jsjshsh Berenberfu fazlasıyla yaşadım bir doktora görünün isterseniz ya da kayısı hoşafı bol su lifli gıdalar tüketin kabızlığı tetikleyecek gaz yapacak gıdalar tüketmeyin ve bol su için benim gitmeye zamanım olmadığı için 1 ay çektim sonra geçti zaten
Berenberfu Jsjshsh valla usg fln cekildi gaz görünüyor sadece ama düzeni tamamen bozuldu bağırsaklarımin 2.sezeryan benim bide
Rabia1718 5 ay oldu doğum yapalı ve lohusalıktan sonra bende de kabızlık şikayeti başladı. Aile hekimine göründüm duphalac adlı bi ilaç verdi ancak pek bi faydasını göremedim.Bildim bileli çok fazla su içen biriyim ona rağmen bu haldeyim. Son çare doktor randevusu aldım 1 hafta sonraya Nasıl geçicek bilemiyorum
Berenberfu Rabia1718 benimde lohusaliktan sonra gaz sancilarim başladı ya sizinde oluyor mu gaz sancısı
Jsjshsh Berenberfu size soruyu cevaplayana kadar iyiydim 1. Ayımda geçmişti şu an 3 ay oldu bugün aşırı derecede yine yaşadım ve dikiş bölgeme vurdu gaz sancısı maalesef 😕 ara ara oluyor böyle