GSevilay65 1 yaş anneleri günde kaç uyku yapıyorsunuz kaç saat aralıkla gece uykusuna kaçta yatiriyorsunuz ya biz normalde 3 uyku yapioruz ama bazen tek uyku da öğlen uykusu daha sonra 8.30 da gece uykusuna yatio
Asyaveannesi04 GSevilay65 1 yaş benimki günde bir kez öğlen uykusuna yatıyor 2 bazen 3 saat iki uyku yaptığımda gece 3 e kadar uyumuyor çünkü akşamda 10 da uyutuyorum gece birkaç kez kalkıyor sabah da 9 10 gibi kalkıyor
Cnnt-esr46 GSevilay65 benim oğlum 14 aylık. Sabah erken uyandıysa 2 uyku geç uyandıysa tek uyku. Ama bu uzmanların dediği gibi 3 saat uyuması gerek falan olaylarına hiç inanmayın benim oğluma 3 saat çok geliyor. Sabah 8-9 gibi kalkar öğlen 2 gibi uyur 4 e kadar. Akşamda 9 da uyur. Genel olarak böyle şaştığı çok olıur
GSevilay65 Asyaveannesi04 gece kalmio da sabah 7.30 bazen 8.30 da kalkio 3 uyku yaparsak böyle Ama tek uyku öğlen uykusu yaptığımda 8.30 uyku gece tah sabaH 10.30 kadar yatio gece kalkma yok yine ama en sağlıkli hangisi acaba tek uykumu 3 uyku mu ?
Asyaveannesi04 GSevilay65 artık büyüdükleri için doktorum 1 uyku yeterli dedi bir de uyumuyor ki benimki 3 uyku🤦🏻♀️
GSevilay65 Asyaveannesi04 öğlen uykusuna yatti baya oldu kalktı şimdi ikindi uyku yapsak mi die düşünüyorum gece de en geç 9 da uyuyo daha 4 saat var 3 saate yakında ayakta oyun yemek vs yaptık..